Brazília, Coral Lake & Beach Resort: az I. ütem utolsó szabad építési telkei

2010.09.03. 14:50 Módosítva: 2010.09.17. 10:51
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Befejezéséhez közeledik a "Brazília legjobb beruházása, 2009" nemzetközi díjjal kitüntetett Coral Lake & Beach Resort nevű, 500 db tengerparti építési telket magába foglaló ingatlan fejlesztés I. ütemébe tartozó telkeinek értékesítése. A tervek szerint ezzel lezárul az önálló telkek értékesítése, a II. ütemben már csak villával együtt lehet ingatlant vásárolni a területen.

A jelenleg szabad telek elhelyezkedése az alábbi képen látható, illetve a telkek sorszámuk alapján a honlap interaktív árlistájában is megtekinthetőek (CB-13-05; CB-13-06; CB-14-09; CB-16-05; CB-16-18; CB-17-14; CB-17-15; CB-17-16)

Coral Lake & Beach Resort interaktív árlista

A Coral Lake & Beach Resort nevű projekt fő jellemzői:

  • "Brazília legjobb beruházása, 2009" díj, a CNBC Arabiya szervezésében létrejött Nemzetközi Ingatlan Díj keretein belül (részletek a honlapon)
  • Közel 1.000.000 m2 építési terület Flexeirasban, Fortalezától északra
  • 500 db építési telek, elfogadott villa típustervekkel, építési engedéllyel
  • 2,6 km hosszú üdülőhely, melyben sokféle környezet található a tengerparttól a dús növényzetű trópusi lagúnákig
  • 4-5 csillagos szálloda tervezett megépítése, amelyből álomszép kilátás nyílik majd
  • Helyszíni ingatlan-menedzsment – bérlet, értékesítés és szolgáltatások
  • Ellenőrzött törvényi és jogi háttér, az összes szükséges engedéllyel

A beruházó a brazil ingatlan piac részletes elemzése alapján két pénzügyi stratégiát dolgozott ki, melyek részletei a honlapon szerepelnek:

Befektetési stratégia: a Coral Lake & Beach Resort-on kínált építési telkek fejlesztési besorolásúak, és a környékbeli ingatlanok értékén alapuló számítások szerint a telkek jelenlegi vételára egy rajta felépült villa későbbi piaci értékének kb. 10 %-át teszik ki, ami nemzetközi összehasonlításban kimagasló érték. Az telkek, villák értéknövekedése kb. 200 %-os várható hozamot jelenthet a következő 3 év során.

Bérleti díj stratégia: akik évente csak néhány hónapot akarják használni második otthonként létesített tengerparti villájukat, az év fennmaradó részében kb. 150-200 USD/nap áron ki tudják adni. Így a befektetés önfenntartó működésű, a bérleti díjból származó bevétel útján megteremtheti a tulajdonos összes ott tartózkodási és fenntartási költségét.

Válasszon telket személyesen!

Azoknak, akiket érdekel a befektetési lehetőség, de még tájékozódni akarnak, a BRIC Group kedvezményesen, vagy akár ingyenesen megszervezi utazását, mely során az érdeklődők:

  • személyesen győződhetnek meg a terület egyedülálló adottságairól
  • a helyszínen választhatják ki saját ingatlanukat
  • találkozhatnak a kivitelező cég- MD Brasil - képviselőjével
  • tájékozódhatnak a projekt adózási és jogi részleteiről a teljes körű jogi képviseletet ellátó ügyvédi iroda – MZG Advogados –munkatársaitól

Az utazás szervezési költsége 1.500 USD/fő, mely az utazás utáni vásárlás esetén akár teljes egészében beszámít a telkek vételárába!

(A részletekről és egyéb feltételekről szóló tájékoztató a honlapon található.)

Nézze meg honlapunkon a projektet bemutató filmet, tájékozódjon a részletekről, tekintse meg interaktív árlistánkban a telek-kínálatot!

www.brazil-ingatlan.com

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.