Brazil ingatlanok: a legjobb hely, ahová a pénzét teheti…

2011.03.04. 13:32 Módosítva: 2011.03.04. 15:27
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

33.000 dolláros kérdés: mi a közös:

  • az érintetlen strandokban és a világ egyik vezető gazdaságában?
  • a gyönyörű nyaralókban és az egyre erősödő középosztályban?
  • egy többszörösen díjnyertes beruházásban és a 15 %-os éves értéknövekedésben?

A helyes válasz: mindnek részese lehet, ha Ön is választ egy telket vagy villát Brazília egyik legszebb tengerpartján a Coral Lake & Beach Resort ingatlan fejlesztésben.

Néhány jó hír a hazai és nemzetközi sajtóból, ami azt is megmagyarázza, hogy miért Brazíliát választotta a BRIC Group a nagyszabású fejlesztés helyszínéül:

  • Brazília 8,8 százalékos GDP-növekedést ért el a II. negyedévben (MTI 2010. szeptember 03.)
  • „Brazíliában az idei kimagasló, 7 százalék körüli reál GDP növekedés egy fenntartható, 4,5 százalék körüli dinamikára csökkenhet 2011-2012 során. A hatalmas dél-amerikai ország belső fogyasztásában rejlő potenciál továbbra is vonzhatja a külföldi tőkeberuházásokat.” (Privátbankár, 2010. december 2.)
  • A hivatalos adatok szerint a brazilok – svájci pénzintézetekben őrzött – vagyona már meghaladja kínai, indiai és szaúd-arábiai állampolgárok által befektetett összeget. (El País 20/02/2011)

De van egy - talán ezeknél is fontosabb - szempont: Brazília egyszerűen nagyon szép....

Hosszan sorolhatnánk a Coral Lake & Beach Resort előnyeit, például hogy 2,6  km hosszú üdülőhely, melyben sokféle környezet található a tengerparttól a dús növényzetű trópusi lagúnákig, vagy hogy 2010-ben is megkapta a „Best Development Brazil” díjat a Bloomberg-től, és az sem mellékes, hogy a telkek már 33.106 USD ártól megvásárolhatók.

Ehelyett nézze meg inkább interaktív árlistánkat, és válassa ki az Önnek szimpatikus építési telket a több százas kínálatból, és tekintse meg a villák típusterveit.

A BRIC Group két stratégiát dolgozott ki arra, hogy Ön is részesedjen Brazília egyedülálló lehetőségeiből:

Befektetési stratégia: a Coral Lake & Beach Resort-on kínált építési telkek fejlesztési besorolásúak, és a környékbeli ingatlanok értékén alapuló számítások szerint a telkek jelenlegi vételára egy rajta felépült villa későbbi piaci értékének kb. 10 %-át teszik ki, ami nemzetközi összehasonlításban kimagasló érték. Az telkek, villák értéknövekedése kb. 200 %-os várható hozamot jelenthet a következő 3 év során.

Bérleti díj stratégia: akik évente csak néhány hónapot akarják használni második otthonként létesített tengerparti villájukat, az év fennmaradó részében kb. 150-200 USD/nap áron ki tudják adni. Így a befektetés önfenntartó működésű, a bérleti díjból származó bevétel útján megteremtheti a tulajdonos összes ott tartózkodási és fenntartási költségét.

Szakértő munkatársaink a további részletek megismerésére várják Önt új irodánkban a Mamut II – 3. emeletén, a mozi mellett!

www.brazil-ingatlan.com

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.