Siófoki ingatlanok a vízparton

2011.09.14. 14:27
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Akik szeretnének a Balaton legkedveltebb üdülővárosába költözni, vagy épp már ott élnek, de kellemesebb környezetet keresnek, azoknak a siófoki Tóparti Lakópark kiváló választás.

Az épületegyüttes az Aranypart talán legszebb részén áll, és minden lakása a magyar tengerre néző erkéllyel és terasszal rendelkezik, szép kilátást nyújtva a Balaton-felvidékre, Balatonalmádira, Csopakra, Füredre, így az aznapi kirándulás már a reggeliző asztal mellett megtervezhető. Aki siófoki lakást keres nyaralónak, hétvégi laknak, annak nehezen lehetne előnyösebb fekvésű és felépítésű ingatlant ajánlani. Közel a Balaton part, a társasháznak kijárata van a siófoki szabadstrandra, és a városi élményfürdő is alig 500 méterre található. Siófok középvárosi méretű település, így főszezonon kívül is jelentős forgalommal bír, az élet itt nem korlátozódik le a Balatonon általános, májustól októberig tartó időszakra. Emiatt ez a siófoki lakópark nem csupán nyaraló, de állandó lakásnak és befektetésnek is kitűnő.

Ha a Balaton környékén valahol, akkor Siófokon érdemes ingatlanba fektetni, hiszen ebben a városban szó szerint pezseg az élet, minden évszakban látványos események várják a turistákat és a helyi lakosokat. Az M7-es autópálya közelsége révén az ország bármelyik pontja, így Budapest is villámgyorsan elérhető, Siófokról közeli komp- és hajókapcsolat van a Balaton számos pontjára. Egy órán belül elérhető Tihany félszigete, s autóval egy ugrás Keszthely, Zánka, Füred, és a méltán híres badacsonyi bazaltkúpok is.

A lakások két épületben helyezkednek el, mindkettő középfolyosós elrendezésű. Ez nem véletlen, célja, hogy a közlekedők minél kevesebb helyet vegyenek el a kilátásból. Mindegyik ingatlanhoz saját parkolóhely biztosított. Mindkét ingatlan négyemeletes, felvonóval, tárlóhelyiségekkel felszerelt. A siófoki lakások mérete változatos, alapterületük 47 négyzetmétertől egészen 96 négyzetméterig terjed, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb vagy leginkább finanszírozhatóbb kivitelt. A konyhabútor mosogatóval  és az elektromos tűzhely minden ingatlanban  alapfelszereltség, mosogatógép csatlakoztatása lehetséges . A telefonos rendszer ISDN-képes, a kábeltévéhez hasonlóan szobánként kiépített végpontokkal. Az ablakok a nyugodt pihenés érdekében időjárásvédő redőnyök mellett szúnyoghálóval is felszereltek. A biztonság az első a Balaton melletti lakásokban: ezt az ingatlan teljes körülkerítettsége, távirányítóval nyitható bejárója biztosítja. Kapuk nyílnak a közeli sétány és a Balaton-part felé is. A kültéri területek kövezete fagyállóan burkolt, így ellenáll az időjárás viszontagságainak. A kertben kis, hangulatos park került kialakításra, melyet automata hálózat locsol, így nincs szükség a balatoni nyaralásokból időt pazarló öntözésre. A belső parkban pihenőpadok vannak elhelyezve, hogy már az ingatlan határain belül is élvezhető legyen a tóparti nyugalom.

Aki ezeket a lakásokat választja, nem választ zsákbamacskát, ugyanis a Tóparti Lakópark újépítésű ingatlanjait az OTP Ingatlan Zrt. kínálja, így a lakások mögött egy jó 20 éves tapasztalatú cég tudása áll. Az ingatlan-beruházás finanszírozója, pedig az OTP Bank Nyrt., mely stabil hátteret nyújt mind e siófoki ingatlannak , mind leendő lakóinak. További biztonságot jelent a befektetés szempontjából, hogy az építési projekt már befejeződött, az eladó lakások kulcsrakészen várják leendő lakóikat, az épület teljes funkcionalitásával üzemel. E siófoki ingatlan új gazdáinak csak maguk után kell terheket vállalniuk: az új trendeknek megfelelően minden lakás egyéni mérőórával felszerelt, a beépített épületgépészeti eszközök pedig korszerűek és takarékosak. Az eladó lakások tehát azonnal költözhetőek, és a kilátásnak, valamint Siófok frekventáltságának hála, érdemes is beköltözni egyből, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz.

További információk: www.siofoklakas.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.