Auguszta
5 °C
22 °C

Az MKB Bank és a "HONVÉD" Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár közötti együttműködési megállapodás

2006.06.13. 10:09
A mai napon az MKB Bank székházában ünnepélyes keretek között aláírták a Bank és a "HONVÉD" Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár közötti együttműködési megállapodást.

Az MKB Bankot képviselő Dr. Balogh Imre vezérigazgató-helyettes, Bartha Ákos főosztályvezető, valamint a "HONVÉD" Önkéntes és Magánnyugdíjpénztárat képviselő Havril András, az igazgatótanács elnöke, továbbá Dr. Szenes Zoltán ügyvezető igazgató egyetértettek abban, hogy a megállapodás a pénztár tagjainak kiváló hitellehetőséget biztosít majd 2006. augusztusától.

A nyugdíjpénztári megtakarításhoz kapcsolódó hitel bármilyen célra felhasználható, és azon önkéntes nyugdíjpénztári tagok vehetik igénybe, akik legalább 10 éves tagsági viszonnyal rendelkeznek vagy jogosultak nyugdíjra.

A kölcsön összege a nyugdíjpénztári számlán lévő egyenleg legfeljebb 50 százaléka lehet, forintban és euróban egyaránt igényelhető, futamideje egy és tíz év között mozoghat.

Az új lehetőség előnyeit a szabad felhasználás, a kedvező kondíciók, a gyors és egyszerű igénylési folyamat jelentik, ezen túlmenően az ügyfél jövedelemvizsgálat, kezes és ingatlanfedezet nélkül juthat hitelhez. Mindeközben az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítás továbbra is megmarad, sőt a befizetésekkel és az aktuális hozamokkal tovább gyarapodik, így a mostani megállapodás hasznos, biztonságos konstrukciót nyújt a pénztártagoknak

A Magyarországon működő bankok közül, csak kevesen kínálnak hasonló szolgáltatásokat.

A 20.000 fő magán-, és 40.000 fő önkéntes nyugdíjpénztári tagot számláló HONVÉD Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár 1994-ben alakult, jelenleg mintegy 53 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik, és a Magyar Honvédség, a Határőrség, a Vám- és Pénzügyőrség, a Büntetés-végrehajtás, a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, valamint a Nemzetbiztonsági Szolgálatok dolgozói és családtagjai számára kínálja szolgáltatásait.

Az MKB Bank ezt a megállapodást egy folyamat részének tekinti, tovább szeretné szélesíteni együttműködő partnereinek körét annak érdekében, hogy minél több nyugdíjpénztár tagjai számára hozzáférhető legyen ez a hitellehetőség.

Bövebb információ

:
Dr. Királyházi Henriett,
Comprad Kommunikációs Ügynökség
06 70 940 35 70

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön! London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút.

Választott már utasbiztosítást?

Több mint 50 ajánlat, akár napi 161 Ft-tól!