Jolán
-1 °C
7 °C

ROBBIE MEGCSINÁLTA...

2005.11.24. 09:36
November 19-én, szombaton kezdődött a jegyeladás Robbie Williams nyári stadion turnéjának előadásaira. Ezt megelőzően csak a Robbie Williams rajongói klub regisztrált tagjai foglalhattak maguknak jegyet az interneten keresztül.

Európa 19 városában, a legnagyobb stadionokba meghirdetett koncertekre egyszerre, november 19-én reggel 10h órától immáron minden érdeklődő számára megnyílt a lehetőség a belépőjegy megvásárlására és mitagadás, Európában sehol sem tétlenkedtek Robbie Williams hívei...

...íme néhány adat a koncertjegyek fogyását illetően:

  • Brüsszel, 1 előadás - teltház
  • Párizs, 1 előadás - teltház
  • Amszterdam, 4 előadás - teltház
  • Bécs, 2 előadás - teltház
  • Bern, 2 előadás - teltház
  • Glasgow, 2 előadás - teltház
  • London (Wembley stadion) 5 előadás (!) - teltház

...de azokban a városokban ahol 2 előadás lesz, mint pl. Köln, München, Koppenhága, Hamburg, Drezda_stb az első előadás már megtelt és már a második koncert jegyeit értékesítik e pillanatban.

A BUDAPESTI HELYZET is nagyon biztató, ugyanis egy nap alatt - szombat estig -, 5000 db jegy fogyott el. Ezt a jegyeladási sebességet nálunk utoljára 1986-ban a Queen koncert produkálta ... és most Robbie újra megcsinálta!

Várható, hogy hamarosan megindul Európa más országaiból a rajongói áradat Budapest felé, ugyanis azokban az országokban is, ahol még nem adtak el minden jegyet, akkora roham van a pénztárakban, hogy várhatóan a hét végére a meghirdetett dátumok nagyrésze "sold out" - azaz teltházas.

Robbie Williams július 19-én Budapesten a Puskás Ferenc Stadionban (volt Népstadion) lép fel a Multimedia Concerts Kft. szervezésében.

A koncert jegyeit kizárólagosan a Ticketpro országos hálózat jegyirodáiban lehet beszerezni. A jegyárak 6.900Ft és 18.900Ft között vannak illetve korlátozott számban kapható VIP jegy is, amelyhez további exkluzív szolgáltatások járnak és amelynek ára 40.000Ft.

A Ticketpro hálózatba bekapcsolt jegyirodákról érdeklődni a 422-2682-es telefonvonalon lehet illetve a www.ticketpro.hu és az info@ticketpro.hu címeken.

A koncerttel kapcsolatos egyéb információk a Multimedia Concerts telefonszámán 801-1010 illetve a cég honlapján www.muco.hu -n szerezhetők be.