Hedvig
7 °C
23 °C

Rod Stewart

2005.03.20. 09:38
2005. június 17. Kisstadion, 20 óra
Rod Stewart

Rod Stewart kétségtelenül koruk egyik legnagyobb énekese. Több mint 130 millió lemezt adott el három évtizedes pályafutása alatt. Napjainkban éppen olyan népszerű, mint annak idején, amikor a Maggie May című dalával a felkerült a slágerlisták élére.

2002-ben Grammy-díjra jelölték a „The Great American Songbook” első kötetéért, melyből 4 millió darabot adott el világszerte. Ez az album közel két évig szerepelt a slágerlistákon. 2003-ban megjelent a válogatásalbum második része is, ez a lemez már 10 millió eladott példánynál tart. Idén pedig már a harmadik kötet is megjelent Stardust címmel.

Hosszú pályafutásának méltó elismeréseként 2005. február 14-én megkapta a zenei világ Oscarjának számító Grammy - díjat, melyet a „The Great American Songbook” című lemezsorozat harmadik darabjáért ítélt neki a zsűri. A hatvanesztendős, örökifjú rocksztár zenei pályafutása során az első Grammy – t vehette át.

2004-ben indult útjára Rod Stewart világkörüli turnéja “From Maggie May to the Great American Songbook” címmel. A koncert összefoglalja és bemutatja Rod Stewart teljes pályafutását, saját dalait éppen úgy hallhatjuk, mint a The Great American Songbook albumok más előadók által megismert világslágereit.

2005. június 17-én a turné Budapestre érkezik, a Kisstadionban élvezhetjük Rod Stewart senki mással össze nem téveszthető hangját.

Zenéje időtlen: ‘Maggie May’, ‘’You’re In My Heart’, ‘Baby Jane’, ‘Do You Think I’m Sexy?’ (YES!).‘Tonight’s The Night’s The Night’, ’I am Sailing’, ’Hot Legs’, ’Have I told you lately’, ’I don't want to talk about it’, ’Havin' a Party’, és vég nélkül folytathatnánk a dalok listáját, melyeket a júniusi estén hallhatunk.

Jegyek kaphatók a Ticket Express jegyirodáiban

További információ:
www.showtimebudapest.hu
www.tex.hu