Erzsébet
0 °C
7 °C

Mobilitással a megbízó oldalán

2005.10.19. 14:05

Mindannyiunk élete mozgással van teli: munkába megyünk, vakációzni utazunk, meglátogatjuk barátainkat. A mobilitás az élet minőségének egyfajta kifejezése, de egyben alapvető feltétele/kelléke a modern gazdaság fejlődésének. A közlekedés, mint iparág fontos szektor és az, amelyik tökéletes megoldásokat követel. Mára már sok minden megszokottá vált az életünkben. Egy-egy hétvégén akár repülőre ülünk, elkocsikázunk a hegyekbe, vagy csak úgy spontán meglátogatjuk távoli ismerőseinket, barátainkat. Az üzletemberek egyetlen nap, akár több találkozót is lebonyolítanak különböző városokban. Éppen ezért a Sixt autókölcsönző is fontosnak tartja, hogy kitörjön Budapest centrikusságából és a stratégiailag fontos városokban, mint például Győrben, Szombathelyen, Debrecenben, Miskolcon, Szegeden vagy Pécsen partnerirodákkal szerződjön, hisz az infrastruktúra növekedésével hozzá kell szoknunk, hogy egyik pillanatról a másikra eljuthatunk A pontból B pontba bármikor és bárhogyan. Nem utolsó szempont a vidéken történő esetleges meghibásodás vagy baleset esetén a gyors és megbízható asszisztencia sem. Hasonlóképpen fontosnak tartotta, hogy a Ferihegyi 1-es Terminál megnyitásával egy időben, szeptember 1-től a Sixt is partnereik, ügyfeleik rendelkezésére álljon.

Mozgékonyságunk teljesen egyéni dolog, ezért számos embernek az élet szabadságát és minőségét fejezi ki és persze alapvető kelléke gazdasági fejlődésünknek, illetve saját boldogulásunknak. Nincs is kétség, hogy a közlekedés legelterjedtebb megtestesítője a gépkocsi. A Sixt célja, hogy a cég minden egyes embernek és követelménynek mindenhol megfeleljen. Az évek folyamán a Sixt autókölcsönző következetesen és kitartóan hajtotta végre elképzeléseit - egyfelől új és innovatív üzleti elképzelések áradatával, másfelől pedig csábító ajánlataival kibővítve a cég dinamikusan fejlődő vezető pozícióját. Stratégiája egyszerűnek tűnik: az üzleti utazókra koncentrálva a rugalmasságával a megbízó oldalára állt.

Mindannyian szeretünk mozgásban lenni és szükségleteink erre a mobilitásra folyamatosan növekszenek. Az idő viszont egyre inkább szűkös árucikké válik, ezért a Sixt testre szabott, egyszerű és költség-hatékony mobilitási megoldásokat kínál ügyfeleinek, akár külföldön akár itt Magyarországon.

Az autó nemcsak a közlekedés egyik eszköze, hanem egy olyasfajta termék, mely érzelmeket kelt. A vezetés élményének szinonimája. Ezért a cég különös figyelmet szentel arra, hogy nagy arányban a jól felszerelt és különösen közkedvelt típusokba fektessen és állítsa össze belőlük flottáját. A SIXT autókölcsönző egyes kategóriákon belül ugyanazért az árért akár egy magasabb felszereltségű vagy korszerűbb, és gazdaságosabb diesel motorral felszerelt gépkocsikat kínál.

Ez a prémium filozófia egyben a szolgáltatás mércéje is.

Az úti célod a te dolgod, de az, hogyan jutsz oda, már legyen a miénk - vallja a cég.

Éppen ezért mindig fontosnak tartja a cég hangsúlyozni a bérlés előnyeit, melyek közül kiemelendő, hogy a gépkocsivásárlásra fordított tőke felszabadul és a szolgáltatás költségei hosszú távra tervezhetőek, mindig új, kifogástalan állapotú gépkocsi áll a bérlő részére, a bérbeadó vállalja az üzemeltetési, szervízelési költségeket, az amortizációt és nem utolsó szempont, hogy a bérleti díj költségként elszámolható.

A mobilitás nemcsak az autóbérlésben merül ki, hanem partnerségre kell lépni más szolgáltatókkal, így a Sixt is szövetséget kötött légitársaságokkal, nemzetközi hotelláncokkal és utazásszervezőkkel, hogy utazásaink egyszerűbbé és kényelmesebbé váljon.

www.sixt.hu