Nándor
7 °C
23 °C

Trans-Europe Kft.

2004.08.16. 10:31
Kevés olyan informatikai vállalkozás található a hazai szoftver piacon, amely olyan átfogó tevékenységet végezne, mint a szoftver.hu-t üzemeltető Trans-Europe Kft., amely a felgyorsult piaci viszonyokkal lépést tartani kívánó vállalkozások számára kínál korszerű megoldásokat.
Legyen szó akár az irodai dokumentáció automatizálásáról és archiválásáról (Adobe Acrobat 6.0 CE Professional), egy portál elkészítéséről (Macromedia Web Tools MX), kreatív- és marketing munká-ról (Adobe Creative Suite 1.0) vagy vizuális kommunikációról (Macromedia Studio MX 2004), a Trans-Europe Kft. szoftverkínálatában biztosan fellelhető a legkorszerűbb megoldás. A fenti szoft-verek gyártóit, a legmagasabban jegyzett Adobe Inc-et és a rendkívül dinamikusan és kreatívan fejlő-dő Macromedia Inc-et disztribútorként képviselő cég web-oldalán a magánfelhasználók és a több ezer alkalmazottat foglalkoztató óriáscégek egyaránt megtalálják a számukra optimalizált licence-konstrukciókat. Az országos lefedettséget biztosító, kiterjedt viszonteladói hálózattal rendelkező cég végfelhasználói között a legnagyobb reklámügynökségek, nyomdák, webdesign stúdiók, bankok, egyetemek és közigazgatási intézmények is szerepelnek.

A közel 10 éves múltra visszatekintő cég kereskedelmi tevékenysége mellett szervesen részt vesz szoftver-legalizációs kampányokban, szoftver-bemutatókat szervez és a hazai informatikai/digitális világ rendezvényein is rendszeresen szerepel előadóként és kiállítóként. Oktatási tevékenysége is jelentős, a havi rendszerességgel megrendezésre kerülő nyílt napokon, országosan elismert szakem-berek vezetésével, kis csoportokban szervez ingyenes szoftver-szemináriumokat, amelyeknek a mo-dern gépparkkal felszerelt Trans-Europe Oktatási Centrum ad otthont.

A Trans-Europe Kft-ről és az általa forgalmazott szoftverekről bővebb információt a szoftver.hu weboldalon talál, illetve felmerülő kérdéseire választ adnak a felkészült support- és sales-managerek a 392-0700 telefonszámon vagy az info@trans-europe.hu e-mail címen.