Előd
5 °C
12 °C

Kaftános férfi lőtt vaktölténnyel Londonban

2016.03.19. 18:45

Első látásra elég ijesztő videót rögzített egy londoni erkélyről egy férfi még február 27-én: a Sunnak csak Andrewként bemutatkozó forrás telefonjával azt vette fel, ahogy egy (a lap szerint) „muszlim köntösbe” öltözött támadó rálő az előle menekülő tinédzserekre.

A videón nem látszik, min szólalkozott össze a négy fiatalabb fiúból álló társaság az őket egy darabig valóban elszántan üldöző, és egy pisztolyt is elsütő fickó, de a látszat ellenére vérengzés nélkül maradt a brit főváros.

Az egyik fiú ugyan sántítva és fél lábon ugrálva menekült el egy autóig, de a Metropolitan Police jelentése szerint a fegyver egy vaktölténnyel működő riasztópisztoly volt (ezt le is foglalták), de mivel nem történt sérülés, végül senkit nem tartóztattak le.

Bár a felvételt készítő Andrew azt nyilatkozta a Sunnak, hogy hát ő ilyet Londonban még soha nem látott, a cikk alatti hozzászólások között akad olyan, aki Andrew-val ellentétben egyáltalán nem tartja meglepőnek, hogy valaki vaktölténnyel lövöldözik ezen a környéken, mert ő meg bozótvágó késekkel, sőt, nyílpuskával sétáló helyieket is látott már arrafelé.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Hétvége Sopronban!

Tómalom Fürdő, Tűztorony, Karmelita kolostor, és még számos látnivaló várja Sopronban.