18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vérfürdőt rendezett egy 18 éves fiatal Törökországban, egy ember meghalt, többen megsebesültek

2024.08.13. 13:20
Egy 18 éves fiatal élőben közvetítette, ahogy megöl egy embert, hetet pedig megsebesít, amikor késelésbe kezdett a Tepebasi mecset teakertjénél. A támadó csontvázmaszkot, sisakot és golyóálló mellényt viselve próbálta eltakarni magát.

Egy ember meghalt, heten pedig megsebesültek, miután egy csontvázmaszkot, sisakot és golyóálló mellényt viselő támadó hétfőn több embert is megkéselt Eskisehir városában. A tizenéves késelő élőben közvetítette a mecset előtti véres ámokfutását.

A több mint kétperces felvétel alatt a támadó egy szót sem szólt, csak a nehéz lélegzetvétel hallatszik a háttérben. A férfi egy parkon, egy vasútállomáson és az utcákon rohan keresztül, és véletlenszerűen szurkálni kezdi a járókelőket, ezzel hét embert megsebesítve, akik közül az egyiket nyakon szúrta és súlyosan megsebesítette.

Az elkövető nyugtalanító kiáltványt tett közzé az interneten, amiből kiderült, hogy neonáci-szimpatizáns és embergyűlölő. A támadó középosztálybeli fiatalemberként írta le magát. „Soha nem jöttem ki jól a családommal, a nagyapámhoz és a nagymamámhoz álltam közelebb” – írta közösségi oldalán a fiatal.

Részletezte, hogy embergyűlölete a középiskolában kezdődött, és csak fokozódott, miután az iskola befejezése után mély depresszióba esett. „Nincs értelme életben lenni” – írta a fiatal.

Depressziója és az emberiséggel szemben érzett növekvő gyűlölete végül oda vezetett, hogy „életcéljának” tartotta, hogy minél több embert öljön meg

– tudta meg a Turkey Today.

A támadásról készült videó megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.