Gedeon, Johanna
2 °C
21 °C

Hillary Clinton a 'keményvonalas jobboldali ideológia' ellen

MTI
2005.07.26. 06:48
Kapcsolódó cikkek (1)
Hillary Clinton, a 2008-as amerikai elnökválasztás egyik lehetséges jelöltje a "washingtoni keményvonalas jobboldali ideológia" elleni összefogást sürgetett helyi idő szerint hétfőn az ellenzéki Demokrata Párt egy rendezvényén. A republikánusok kezében az ország "letért az útról", sőt vissza is fordult - mondta Bill Clinton volt amerikai elnök felesége, New York-i szenátor az Ohio állambeli Columbusban.

Férje elnöksége idején a jólét éveiről lehetett beszélni - mondta a Demokrata Vezetőségi Tanács (DLC) rendezvényén. Hillary Clinton szerint határozott fellépésre van szükség a nemzetbiztonság terén. Kemény szavakat használt a terrorizmus elleni harc kapcsán, azt mondta, a terroristákat meg kell semmisíteni, bárhol is rejtőzzenek. Támogatta a katonaság létszámának növelését, ezenkívül az egészségügyi ellátás kiterjesztése, a munkalehetőségek kiszélesítése és az oktatás színvonalának javítása mellett emelte fel szavát.

A Demokrata Párt 2008-as esélyes elnökjelöltjei között található Tom Vilsack, Iowa állam kormányzója, Mark Warner, Virginia kormányzója és Evan Bayh indianai szenátor is.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.