Mindenki elázott a Szigeten

2007.08.11. 01:26
Váratlanul monszunszerű eső zúdult a Hajógyári szigeten bulizókra. A szombati hajnali viharos eső miatt egy táborozót sem kellett kitelepíteni és a Sziget létesítményeiben sem esett kár.

Sokan péntekre várták a vihart, de szerencsére csak szombat hajnal egy körül érkezett meg a Hajógyári szigetre, így az eső nem tudta elmosni a legnagyobb koncerteket. Helyszíni tudósítóink eddig soha nem tapasztalt monszunszerű jelenségről számoltak be.

A Szigeten lévők nem tudnak telefonálni, mivel ilyenkor mindenki telefonálni akar, és ezzel eléggé leterhelik a mobilhálózatot. Megfigyelőink szubjektív beszámolója szerint egyesek csak a szemöldöküket vonogatták az esőben ázva, és nem volt nagyobb krízis.

A Sziget fesztivál idején a katasztrófavédelem külön figyelemmel van az Óbudai-szigetre, a szombati hajnali viharos eső miatt azonban egy táborozót sem kellett kitelepíteni, a vihar a helyszíni létesítményekben sem okozott kárt, mondta az MTI-nek Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.