-

Sziget-valóság: ön inkább csapodár Zoli, vagy hűséges Klaresz?

2008. 08. 16., 12:18 | Frissítve: 2008. augusztus 16., szombat 14:42

Töltse ki tesztünket és hasonlítsa össze magát szereplőinkkel, aztán találkozzon is velük. Hol vagy, Zsuzsi? Hatodik nap.

Ne tévesszen meg senkit, hogy mai napi videónkban Timur még Ilit keresi kétségbeesetten, egy nappal később ugyanis megtalálta a lányt, Zsuzsit, aki miatt még házasodni is elfelejtett. „Csütörtökön az egész estét együtt töltöttük, este nyolctól reggel hétig, nagyon szimpatikus, remélem, még találkozunk a Szigeten és utána is”, mondja, a részletekről pedig szemérmesen hallgat, úriember lévén Zsuzsi kérésére a kamerát sem engedte a helyszínre.

Zoli annyira kiütötte magát, hogy nem emlékszik sok mindenre, csak arra, hogy elaludt egy borkimérés hátsó traktusában. „Kétszer is felzavartak a biztonsági őrök, pihenni sem lehet normálisan”, meséli.

Szereplőnk összegezték, hogy szerintük melyik Sziget-helyszínen lehet legjobban ismerkedni. Klaresz a Dolly Roll koncertre esküszik, Kata a Parti Arénára, Timur a Romasátorra, Miles a Szeparé VIP-re és a HVG kocsmára, Dorc a mobiltelefontöltő állomásra, Zoli pedig a hajnali órákra, amikor a bulik után a sátor felé támolyognak az emberek. Zoli és Timur fotóit között erre a jelenségre is találunk példát:

Kire hasonlít legjobban?

Ön semmit nem esz meg a Szigeten, mint Miles, vagy bármit bekebelez, mint Kata? Ha a az alábbi képre kattint és kitölti a párperces tesztet, amit szereplőink is kitöltöttek korábban, összehasonlíthatja magát velük. A Mindenki.hu közösségi szájt hasonlósági tesztjét vettük kölcsön erre az alkalomra:

teszt

Találkozzon szereplőinkkel! Közönségtalálkozót hirdetünk vasárnap 17 órára, a Hilltop borozóhoz várunk mindenkit nagy szeretettel. Ajándékot is lehet hozni a szereplőknek: Dorc nagyon szereti a marcipánt és a gumicukrot, Klaresz a túró rudit, Zoli a nutellás palacsintát, Kata a fröccsöt és a bacardi-kólát, Miles a tequilát, Timur pedig a fröccsöt és a csokit. Az italfogyasztásuk eddig így alakult:

Szereplőink Sony Ericsson C702-es por- és cseppálló mobiltelefont használnak. (x)
hirdetés