(c) 2008 Index.hu Rt. Minden jog fenntartva.
VISSZA
Sziget-valóság: ön inkább csapodár Zoli, vagy hűséges Klaresz?

Töltse ki tesztünket és hasonlítsa össze magát szereplőinkkel, aztán találkozzon is velük. Hol vagy, Zsuzsi? Hatodik nap.

()
2008. augusztus 16., szombat 12:18



Ne tévesszen meg senkit, hogy mai napi videónkban Timur még Ilit keresi kétségbeesetten, egy nappal később ugyanis megtalálta a lányt, Zsuzsit, aki miatt még házasodni is elfelejtett. „Csütörtökön az egész estét együtt töltöttük, este nyolctól reggel hétig, nagyon szimpatikus, remélem, még találkozunk a Szigeten és utána is”, mondja, a részletekről pedig szemérmesen hallgat, úriember lévén Zsuzsi kérésére a kamerát sem engedte a helyszínre.

Zoli annyira kiütötte magát, hogy nem emlékszik sok mindenre, csak arra, hogy elaludt egy borkimérés hátsó traktusában. „Kétszer is felzavartak a biztonsági őrök, pihenni sem lehet normálisan”, meséli.

Szereplőnk összegezték, hogy szerintük melyik Sziget-helyszínen lehet legjobban ismerkedni. Klaresz a Dolly Roll koncertre esküszik, Kata a Parti Arénára, Timur a Romasátorra, Miles a Szeparé VIP-re és a HVG kocsmára, Dorc a mobiltelefontöltő állomásra, Zoli pedig a hajnali órákra, amikor a bulik után a sátor felé támolyognak az emberek. Zoli és Timur fotóit között erre a jelenségre is találunk példát:

Kire hasonlít legjobban?

Ön semmit nem esz meg a Szigeten, mint Miles, vagy bármit bekebelez, mint Kata? Ha a az alábbi képre kattint és kitölti a párperces tesztet, amit szereplőink is kitöltöttek korábban, összehasonlíthatja magát velük. A Mindenki.hu közösségi szájt hasonlósági tesztjét vettük kölcsön erre az alkalomra:

teszt

Találkozzon szereplőinkkel! Közönségtalálkozót hirdetünk vasárnap 17 órára, a Hilltop borozóhoz várunk mindenkit nagy szeretettel. Ajándékot is lehet hozni a szereplőknek: Dorc nagyon szereti a marcipánt és a gumicukrot, Klaresz a túró rudit, Zoli a nutellás palacsintát, Kata a fröccsöt és a bacardi-kólát, Miles a tequilát, Timur pedig a fröccsöt és a csokit. Az italfogyasztásuk eddig így alakult:

Szereplőink Sony Ericsson C702-es por- és cseppálló mobiltelefont használnak. (x)
Vége

az oldal tetejére