Bulizzon Sting toszkán villájában!

MTI/Index
2013.05.27. 15:18
Esküvőkre és partikra is bérelhető Sting egyik birtoka. A The Police egykori énekes-basszusgitárosa kétmillió forintért adja ki a 360 hektáros birtokon álló házak darabját.

A zenész Firenzéhez közeli birtokán biogazdálkodást folytat (azaz inkább az intézője és a napszámosok), ezen belül mézet, olívaolajat, valamint bort termel. A birtokon található, 16. századi főépületet renováltatta, és felújíttatta a 360 hektáros területen található hat kisebb házat is, melyeket heti hétezer euróért (kétmillió forintért) ad bérbe, írja a The Daily Telegraph.

A vendégek az úszómedencét is használhatják, játszhatnak a kertben található óriási sakkal, és Sting borospincéjében költhetik el a vacsorájukat, akár ötvenen is. A kiadást szervező ügynökség szerint Sting az Olaszországban bevezetett új ingatlanadó miatt döntött a nagyobb bevétellel kecsegtető hasznosítás mellett. Az egykori Police-énekes 1999-ben vette meg az elhanyagolt házat, amit az eltelt 14 év alatt virágzó gazdasággá változtatott.

The Police - De Do Do Do, De Da Da Da

A zenész honlapján hirdeti saját termésű olívaolaját és borát. A keresletet a birtokon megnyitott, saját termékeit - az említetteken kívül mézet és szalámit is - forgalmazó boltban is igyekszik kielégíteni. Az ügynökség azzal is csábítja az érdeklődőket, hogy mivel Sting nem az a típus, aki elefántcsonttoronyba húzódik az emberek elől, a bérlők könnyen összefuthatnak vele nyaralás alatt, annál pedig nincs is viccesebb, mint összeérinteni kiázott talpunkat egy világhírű popénekessel.