Keresés

59 találat az Indexről, és 29 a környékéről.

2015. október 22., 22:18

Megvették a Rukkolát

Jövőre ha egy könyvre sokat kell várni, bárki újból kinyomtathatja majd magának a Rukkolán.

2011. december 16., 07:27

Mégsem lett durva újságadó

Az utolsó pillanatban érkezett titokzatos módosító mentette meg a termékdíjtól a nyomtatott sajtó jelentős részét. A 64 forintos kilónkénti adót végül csak 50 százalékos hirdetési arány felett kell befizetni.

2009. március 13., 22:00

Indul a KÉK Tálalója. Új programsorozat és persze új blog is

"Évtizedekig kerülgettük a lehetetlen bazársort a Károly-körúton, és csak halkan reménykedtünk, hogy egyszer majd felváltja valami más. Valami, ami funkciójában, építészeti-gondolati igényességében és kivitelezési színvonalában is méltó Budapest egyik legizgalmasabb, központi helyszínéhez." - kezdik az almától a Városháza Fórum történetét a KÉK új blogjában, amelyet egy szintén új, nyilvános, havi vitasorozathoz, a Tálalóhoz indítottak.

2008. november 21., 09:09

Király iroda a Belvárosban, ablakba épített fürdőkáddal

Ennek a Váci utcai, földszinti irodának a hirdetését elsősorban emiatt ajánlotta a figyelmünkbe Endre: Szeretne Ön a belváros legszebb, csendes sétálóutcájában, műemlék jellegű házban irodát bérelni? Ebben a házban már Ferenc József is lakott! ..., de valójában az ablakba épített kád fogott meg a legjobban! Milyen kár, hogy a Váci utca földszintjén csak kirakatok vannak, így ez valószínűleg nem oda néz.