Youtube-ra is felkerül a Kim Dzsongunt parodizáló film

2014.12.24. 17:44

A The Verge úgy tudja, a Youtube-on, a Google Play-en, illetve saját oldalán is elérhetővé teszi majd a Sony a The Interview című filmet. Így nem csak abban a néhány kivételt képező moziban játszák majd, hanem bárki megnézheti online.

A CNN-es Brian Stetler twittelte ki ma, 24-én, hogy a YouTube próbaképpen beleegyezett abba, hogy fizetős tartalomként teszik közzé a The Interviewt. Sőt, a Sony más oldalakkal is tárgyalásban áll, hogy elérhetővé tegyék a filmet. Saját oldalukon például biztosan az lesz.

The Interview - Official Teaser Trailer - In Theaters This Fall

Ahogy azt korábban megírtuk, fordulat történt a Sony Pictures idén karácsonyra tervezett filmje, Az interjú kapcsán, amit a céget ért hekkertámadás után már visszavontak az amerikai mozikból. Merthogy a Sony mégis úgy döntött, hogy zöld utat ad az Észak-Korea elleni összeesküvésről szóló vígjáték bemutatójának, ami már december 25-én műsorra kerül.

A filmet, amit múlt héten az öt legnagyobb amerikai forgalmazó is kivett a programból, azután, hogy a 2001. szeptember 11-i terrortámadás mértékével felérő akcióról szóló fenyegetést kaptak, ezekben a mozikban vetítik az Egyesült Államokban.