Elmaradhat Aigner Szilárd nyilvános búcsúztatója

2016.06.13. 11:36

Aigner Szilárd özvegye és lányai visszavonulva szeretnék gyászolni a hetvenéves korában elhunyt meteorológust, tudta meg a Blikk. A lap szerint akár a tervezett nyilvános búcsúztató is elmaradhat, hiszen a családtagok szerint a meteorológus sosem akart volna ekkora felhajtást maga körül.

Aigner halála után felmerült, hogy esetleg szívroham vagy korábbi agyműtétjének szövődményei okozhatták a halálát, a meteorológus kisebbik lánya azonban azt nyilatkozta a Blikknek: "A hivatalos jegyzőkönyv ugyan még nincs a birtokunkban, de az már biztos, hogy apukám szíve tökéletesen működött, így teljesen kizárt, hogy szívrohamban halt volna meg. Sőt a korábbi műtétje sem befolyásolta a halálát, teljesen természetes halállal halt meg."

Aigner Lucia korábban azt is cáfolta, hogy édesapja depressziós lett volna. "Apu egy nagyon komoly, de jó humorú ember volt. Imádta a munkáját és a családját. Valóban nyomasztotta az itthoni közéleti helyzet, és bár sokszor elkeseredettnek tűnt, soha nem szorongott vagy fordult magába. Mindig kitartott a saját véleménye mellett, amelyet vállalt és nyilván ez hozzájárulhatott ahhoz, hogy az utóbbi években sajnos már nem szerepelt a képernyőn" – mondta.

Közben kiderült: Aigner Szilárd természetes úton halt meg. A Blikk birtokába került boncolási jegyzőkönyv szerint legalábbis Aigner halálát sem a szíve, sem a korábbi műtétje nem befolyásolta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport