Lagzi Lajcsi nem tudott elbúcsúzni édesapjától

2021.02.10. 17:12

Galambos Lajos Joshi Bharat indiai származású műsorvezetővel beszélgetett a Life TV Ébredj velünk! című műsorában. A trombitaművész bevallotta:

nem tudott elbúcsúzni az Édesapjától, aki agyvérzést kapott, és erre utolsó leheletéig emlékezteti a tenyerén viselt műtéti heg.

Kapcsolódó

Lajcsi kifordult magából, ma már inkább a magányt választja

A trombitaművészt a siker teljesen megváltoztatta.

Van egy jel a tenyeremen, egy műtéti heg, ami arra emlékeztet engem, hogy nem voltam ott édesapám mellett, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rám. Nem azért, mert nem akartam, hanem mert nem tudtam róla, hogy mi történt. 1998-ban karácsony előtt meg kellett műteni a tenyeremet. A sportkórházban úgy vigyáztak rám, mint a hímes tojásra, és még a telefonomat is kikapcsoltam, nehogy valaki megneszelje, hol vagyok. Nem beszéltem senkivel napokon át, így az anyukámmal sem, vagyis nem értesültem arról, hogy édesapám agyvérzést kapott. Ami a nagyobb baj, hogy későn vették észre. Amikor kiderült, az öcsém és anyukánk is mindent megtettek, de már nem volt visszaút apu számára. Máig arra gondolok, hogy ha akkor nem műttetem meg magam és mellettük lehetek, talán másképpen alakulnak a dolgok, és nem veszítjük el őt...

– mondta a Ripostnak.

Kapcsolódó

Lagzi Lajcsi koronavírusos, nem ment el a tárgyalására

A zenészt 30 milliós közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolják.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport