Minden listát Azahriah vezet Magyarországon

2023.11.30. 17:21
Világszerte Taylor Swift lett a Spotify legnépszerűbb előadója 2023-ban, és Miley Cyrus Flowers című számát hallgatták a legtöbbet. Ami pedig Magyarországot illeti: Azahriah mindenkit maga mögé utasított.

Mint megírtuk, a Spotify év végi összesítője alapján Taylor Swift lett az idei év leghallgatottabb előadója világszerte, akinek 26,1 milliárdszor streamelték a zenéjét 2023. január 1-je óta. A második helyet zsebelte be Bad Bunny, aki az előző három évben uralta a listát. Őket követi a The Weeknd, Drake, és Peso Pluma.

Globálisan a legtöbbet hallgatott dal Miley Cyrustól a Flowers lett, ezt követi Kill Bill SZA és Harry Styles As It Was című száma. Negyedik helyen Jung Kook Seven, az ötödik helyen pedig Eslabon Armado & Peso Pluma Ella Baila Solo című dala áll. 

Magyarországon a Spotify listáján 2023 top előadói nem meglepő módonAzahriah , DESH, Manuel, Ekhoe és Dzsúdló lettek. Őket követi a hatodik helyen Taylor Swift, majd a The Weeknd, Pogány induló és Beton.Hofi következik. 

Ami a top dalokat illeti, idehaza az első öt helyből négyet Azahriah slágerei foglalnak el, a harmadik helyen viszont Beton.Hofi Bagira című száma is helyet kapott. Hatodikként végzett Miley Cyrus Flowers című dala.

A Spotify leghallgatottabb dalai 2023-ban Magyarországon

  1. Azahriah – Introvertált dal
  2. Azahriah – Szosziazi
  3. Beton.Hofi, Hundred Sins – Bagira
  4. Azahriah – 3korty
  5. Azahriah – Four moods
  6. Miley Cyrus – Flowers
  7. DESH, Azahriah – Papa
  8. DESH, Young Fly, Azahriah, Lord Panamo – Rampapapam
  9. Dzsúdló, Azahriah – Várnék
  10. KKevin, L.L. Junior – Csavargó

A Spotify top előadói 2023-ban Magyarországon

  1. Azahriah
  2. DESH
  3. Manuel
  4. Ekhoe
  5. Dzsúdló
  6. Taylor Swift
  7. The Weeknd
  8. Pogány Induló
  9. Beton.Hofi
  10. VALMAR