Adele beteg, lemondja koncertjeit

2024.02.28. 09:17
Az énekesnő betegség miatt elhalasztja márciusi koncertjeit és szünetet tart a Las Vegas-i fellépéseiben. A 2022 novembere óta futó Weekends with Adele show-kra mind a százezer jegyet kevesebb mint hat óra alatt adták el. Június 15-én zárult volna a meghosszabbított sorozat. Így valószínű, hogy még tovább tart majd.

Adele betegség miatt szünetet tart a Las Vegas-i fellépéseiben, elhalasztja a márciusi koncertdátumokat. Az énekesnő a közösségi médiában tett közzé egy közleményt, amelyben részletezte, hogy a márciusi fellépései elmaradnak – írta meg a Deadline.

Sajnos kell egy kis szünet, szüneteltetnem kell a vegasi fellépéseket

– áll a közleményben. „Beteg voltam az utolsó etap végén és a szünet alatt végig. Nem igazán volt lehetőségem arra, hogy újra teljesen egészséges legyek, mielőtt a koncertek folytatódtak volna, most pedig újra beteg vagyok, és sajnos ez az egész megviselte a hangomat.”

A nyilatkozat így folytatódott: „Így az orvosok utasítására nincs más választásom, mint alaposan kipihenni magam. A hátralévő 5 hétvégét ebből a szakaszból egy későbbi időpontra halasztjuk.” A részletek, hogy az Adele koncertjeire jegyet váltók mikor láthatják őt élőben, még kidolgozás alatt állnak.

Weekends with Adele

Mivel a Weekends with Adele show összes márciusi dátumát elhalasztották, az énekesnő következő fellépése május 17-én, pénteken lesz. 2023 októberében, amikor Adele bejelentette, hogy meghosszabbítja show-kat a The Colosseum at Caesar's Palace-ban, ezt írta:

„Az elmúlt egy évben újra színpadon állni, ilyen közel és személyesen a közönséghez ennyi év után, igazán rendkívüli, feltöltő élmény volt, amit soha nem fogok elfelejteni” – írta akkoriban. „Az összes vidám, lélekemelő, vad és szívszorító interakció, amit átéltünk, egy életre elraktározódott a fejemben. Legfőképp azonban rájöttem, hogy mennyire élvezem a színpadi létet, hogy mennyire jó vagyok benne, és hogy 100 százalékban ide tartozom!”

A Weekends with Adele sorozat 2022. január 21-én indult volna, viszont a Covid-járvány miatt el kellett halasztani a kezdést. Végül 2022. november 18-án volt az első koncert, és onnantól Adele majd' minden hétvégén két koncertet adott a vendégeknek a Las Vegas-i The Colosseum at Caesar's Palace-ban. A sorozat 2024. június 15-én ért volna véget, de az elhalasztott koncertekkel nem kizárt, hogy ez módosulni fog.