Sandra Bullock tarolt a Nász-ajánlattal

2009.06.22. 11:07 Módosítva: 2009.06.22. 11:10
A 45 évesen színésznő kamuesküvős vígjátéka 34,11 millióvalk nyitott Amerikában. A Year One, Jack Black legújabb ősemberes filmje 20,2 millióval csak ötödik lett.

34,11 millió dollárral a Sandra Bullock kamuesküvős vígjátéka, a Nász-ajánlat lett az első a hétvégi amerikai toplistán. A 45 évesen is szuperdögös színésznő menő középvezető egy amerikai cégnél. Amikor kanadai állampolgársága miatt ki akarják toloncolni, eljátssza, hogy összeházasodik a titkár-rabszolgájával, a 8 évvel fiatalabb Ryan Reynolds-szal, akivel még egy vicces meztelen jelentetet is bevállaltak.

Ryan Reynolds és Sandra Bullock a Nász-ajánlatban
Ryan Reynolds és Sandra Bullock a Nász-ajánlatban

A múlt heti listavezető Másnaposok, ami egy félresikerült legénybúcsú utáni romeltakarításról szól, 26,85 millió dollárral csak második lett. 21,33 millió dollárral harmadik a Pixar és a Disney legújabb animációs filmje, az Up, amiben egy nyugdíjas feltaláló és egy cserkészfiú elepülnek az őserdőbe egy léggömbökkel vontatott házzal.

20,2 millióval nyitott Jack Black ősemberes vígjátéka, a Year One, ez a negyedik helyre volt elég. A filmet egyébként az Idétlen időkig író-rendezője, Harold Ramis jegyzi, aki a Szellemirtókban Egon Spenglert játszotta. 11,3 milliós bevételt hozott Tony Scott és Denzel Washington legújabb közös filmje, a The Taking of Pelham 1 2 3, ami múlt héten még a harmadik is tudott lenni 25 millióval.

Hatodik lett az Éjszaka a múzeumban 2. 7,3 millió dollárral. A Star Trek ezen a hétvégén 4,7 milliós bevételt termelt, Will Ferrell gumiszörnyes vígjátéka, a Land of the Lost pedig a nyolcadik helyre csúszott 3,96 millióval. Nagyon gyengén szerepel Eddie Murphy új vígjátéka, az Imagine That: 3,1 millióval csak a kilencedik a toplistán. Az utolsó a Terminátor - Megváltás 3,07 millióval.