Nusika Mexikóban forgat Kevin Kline-nal

2005.12.04. 00:25
Gáti Kati Mexikóba utazott az új Roland Emmerich-film, A Welcome to America forgatására. Partnere Kevin Kline.
Néhány hónappal korábban választották ki a Sose halunk meg Nusikájaként megismert Gáti Katit a Welcome to America című filmre, ám amikor Milla Jovovich leszerződött a női főszerepre, Gáti helyett az édesanyját, Galina Jovovich orosz színésznőt ajánlotta be. Mikor a napokban a két Jovovich visszamondta a szerepet, a producerek ismét felkérték a magyar származású színésznőt.

#alt#
Gáti jelenleg a Kiefer Sutherland főszereplésével készülő 24-akciósorozatban dolgozik. A pénteki forgatási napon azonban elkéredzkedett a producerektől, és szombat hajnalban indult is a Los Angeles-i repülőtérről Mexikóvárosba.

A 12 millió dolláros költségvetésű film német-amerikai koprodukcióban készül. A sztori a New York Times Magazine 2003. januári címlapsztoriján alapul, a forgatókönyvet Emmerich írta, aki a film producere is egyben. A történet főhőse egy texasi zsaru (Kevin Kline), aki lányát keresi Mexikóvárosban.

Nyomozása során összeismerkedik egy fiatal helyi fiúval, aki pedig 13 éves, elrabolt húga után kutat. A női főszereplő egy kelet-európai lány, aki babysitteri állás reményében utazott az Egyesült Államokba, ám ehelyett prostituáltat csináltak belőle Mexikóban.