Mégis folytatnák a Jóbarátokat

2006.12.11. 16:58
Courtney Cox és Jennifer Aniston két és fél év szünet után újra összehoznák a Jóbarátokat.
"Sokat beszéltünk erről egymás között Jenniferrel, hiszen szinte mindenhová együtt járunk. Egy utolsó epizódra jönnénk össze - nyilatkozta Courtney Cox az Access Hollywoodnak a Dirt című sorozat forgatásán. Cox Anistonnal az amerikai sorozatban Monica Gellart és Rachel Greent alakították, most egy hálaadási epizód erejéig élesztenék újjá a sorozatot, és abban bíznak, hogy erről a stáb többi tagját is meg tudják győzni.

Jóbarátok 8 - 9. évad
Már Brad Pitt se bánná
Tekintse meg képeinket!
"Rengeteg ember közös akarata szükséges ahhoz, hogy ez sikerüljön - folytatta Cox - De Jennifer és én a vásznon ennénk meg a hálaadási pulykát." Bár a két színésznő elkötelezett az ügyben, a színészgárda többi tagja, Matthew Perry, David Schwimmer és Matt LeBlanc közül valaki nem repes az ötlettől. Ami biztos, hogy egy férfiszínészt kell megpuhítani.

A transzvesztita mama szivárogtatott

A Jóbarátok Phoebe-je, Lisa Kudrow ugyanis a Hollywood.com-nak adott nyilatkozatában elárulta, hogy egyszer pár hónapja már felröppent az ötlet, és akkor a sorozat egyik férfiszínésze mondott nemet a többmillió dolláros szerepajánlatra. "Megkaptuk a lehetőséget az új epizódra, de egyikünk visszautasította az ajánlatot" - árulta el. Bár az NBC csatorna akkor hivatalosan cáfolta ezt, Kathleen Turner, aki a sorozatban Chandler transzvesztita apját játszotta, szintén nyilvánosan bejelentette, hogy felkérést kapott egy újabb Jóbarátok-epizódra.

Pedig most akár létrejöhetne az új rész, hiszen a Jóbarátok végleges leállításának hátterében Brad Pitt állt, aki azt akarta, hogy felesége, Jennifer inkább otthon szüljön gyereket. Ma már új feleségét, Angelina Jolie-t és csecsemő gyermeküket kísérgeti a Mighty Heart forgatására a nyugat-indiai Pune városában. (Ennek a filmnek a főszerepét eredetileg Anistonnak szánta Pitt, aki a film producere.)

Élet a Jóbarátok után

Jennifer Aniston a Szakíts, ha bírsz óta két játékfilmre is leszerződött, a Wanted című krimiben Meryl Streeppel közösen szökik a börtönből, az Időzavarban rendezőjének új filmjében egy szenátor feleségét játssza majd. Courtney Cox a Pata tanyában adta Daisy tehén hangját, 2006-ban egy félresikerült scifiben szerepelt. Lisa Kudrow nemrég fejezte be a Kabluey című vígjáték forgatását, amiben főszerepet kapott, jövőre pedig George Cukor Az asszony című filmjének remakében játszik.

Matt Le Blanc a Jóbarátok óta csak a Joey-ban szerepelt. Matthew Perry a Studio 60 on the Sunset Strip című sorozat mellett a bemutatásra váró Numb című filmben játszott főszerepet, 2008-ra pedig egy melegfilmre van előjegyezve. David Schwimmer a Madagaszkár első és második epizódjához adta a hangját, 2005-ben a Duane Hopwood-ban, 2006-ban a Big Nothing című filmben játszott. Egyszóval a nagy áttörés, amit a sorozat miatti elfoglaltság számlájára írtak, azóta is elmaradt.