Owen Wilson felvágta az ereit

2007.08.27. 09:45

Vasárnap kórházba szállították Owen Wilsont, miután dél körül felvágta csuklóján az ereit, és gyógyszerekkel adagolta túl magát, írja a National Enquirer. „Az egyik testvére, a szintén színész Andrew találta meg az öngyilkosság után. Owen mindkét csuklóján felvágta az ereket, de nem okozott magának komoly sérülést, viszont egy szinte teljesen üres gyógyszeres dobozt is találtak mellette” – mondta el a National Enquirer szerkesztője Perez Hilton bulvárbloggernek a Starsky és Hutch főszereplőjének esetéről, akit épp tegnap este láttunk az RTL Klubon a Jackie Chan: Londoni csapás című filmben (a mellékelt kép is ebből a filmből van).

A kórházban összevarrták Wilson csuklóin a sebeket és a gyomrát is kimosták az Enquirer értesülése szerint. A Santa Monica-i rendőrség csak annyit erősített meg, hogy a harmincnyolc éves Wilsont kórházba vitték: „Vasárnap tizenkét óra után tíz perccel kapott egy hívást a Santa Monica-i rendőrség, amiben sürgős orvosi ellátást kértek – áll a hivatalos rendőrségi közleményben. – A beteget egy helyi kórházba szállították, ahol most is ápolják.” Két hónapja arról híreztek, hogy a színész szakított Goldie Hawn lányával, a szintén színész Kate Hudsonnal, akit Meg Ryan komikusi utódjának tartanak, és aki Owen miatt elhagyta rockzenész férjét, mikor az Én, a nő és plusz egy fő forgatásán Wilsonnal összejött. Egyes vélekedések szerint a szakítás volt az eset oka.

Hogy ez mennyiben befolyásolja Wilson munkáit arról nincs hír. Jennifer Anistonnal játszik főszerepet a Marley and Me című kutyás vígjátékban a közeljövőben az IMDb szerint, illetve két jó barátjával Ben Stillerrel és Wes Andersonnal már augusztusban a Tropic Thundert forgatja. Owen, aki jellegzetes orrformáját két focibalesetnek köszönheti gyakran forgat velük közösen: A Tenenbaum, a háziátok című filmjének forgatókönyvéért Andersonnal Oscarra is jelölték.

Mindkét testvére, Andrew mellett Luke Wilson is a szakmában dolgozik. Luke egyébként Antal Nimród második filmjének főszerepét alakította, vele csinált nemrég Návai Anikó szabványinterjút, amihez a képszerkesztő elkeverte a fotókat. A három testvérről közös kép egyébként itt látható.