Reggeli hírek: Larry Wachowski mégsem lett nő?

2007.09.07. 09:47
  • „Lana nem létezik, Larry még mindig ugyanolyan férfi, mint én” - nyilatkozta Joel Silver, a Speed Racer producere. Valószínűleg azért mond most ilyeneket, mert a Mátrix-rendező  hirtelen átváltozása (amit hozzánk hasonlóan minden filmes portál megírt) negatívan hathat a korhatár nélküli besorolást kapott Speed Racer reklámkampányára. (via foxnews.com)
  • Bad Lieutenant '08 munkacímen újravágják a Mocskos zsarut, amiben Harvey Keitel a film szexi társforgatókönyvírójával, Zoë Lunddal lövi be magát. „Az eredeti felvételek felhasználásával ültetem át a sztorit a terrortámadás utáni New Yorkba” - nyilatkozta Edward R. Pressman producer. Abel Ferraranak és Harvey Keitelnek nincs benne a keze a botrányfilm átszabásában, de a producer szerint mindketten áldásukat adták rá. A készülő film esetleges új szereplőiről még semmit sem tudni, egyedül a forgatókönyvíró biztos: a krimisorozatokon edződött William F. Finkelstein végezheti el a rókabőr-nyúzást. (via cinematical)

  • Robert Rodriguez szívesen megrendezné a Prédikátor-tévésorozat pilot epizódját. Ez félig jó, félig rossz hír. Jó azért, mert eddig Mark Stevenson Johnson, „a képregényfilmek Uwe Bollja” (a Szellemlovas rendezője) és Howard Deutch (a Még mindig bérgyilkos a szomszédom direktora) bábáskodtak a produkció fölött. Rossz hír amiatt, hogy Rodriguez a jelek szerint mindennel foglalkozik, csak a Sin City 2-vel nem. A Prédikátor (The Preacher) Garth Ennis és Steve Dillon kiváló felnőtt-képregénye (az első három rész már magyarul is kapható), amiben egy túlvilági hatalommal rendelkező pap, a bérgyilkos ex-barátnője, és egy ír vámpír utaznak át Amerikán, nyomukban a pap vérgőzös, fundamentalista családjával. (via rottentomatoes.com)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport