Reggeli hírek: elkészítik A királynő folytatását Bill Clintonnal

2007.10.02. 09:44
A tavalyi év legnagyobb fesztiválsikerének, A királynőnek elkészítik a folytatását. Peter Morgan forgatókönyvíró már írja a sztorit, amiben az előzetes hírek szerint Tony Blair, Bill Clinton és George Bush is szerepelni fog, természetesen csak karakterük, nem önnön valójuk, mert a téma Amerika és Nagy-Britannia kapcsolata lesz a geopolitika kedvelőinek. (via Cinemablend)

Az előző hírünkkel ellentétben a Galaxis útikalauz stopposoknak című filmnek nem tervezik a folytatását, a könyv rajongóinak legnagyobb örömére. Az MTV moziblogjának mondta Martin Freeman, hogy együtt vacsorázott a rendező Garth Jennings-szel, és megbeszélték, hogy ennyi volt, mert nem szeretne a következő tizenkét évben Arthur Dent lenni. Megértjük.
(via cinemablend)

Morgan Freeman megtanítja végre lopni Antonio Banderast a Code című filmben, ahol egy öreg rablót alakít. És az ismert sztori szerint még egyszer és utoljára, de tényleg utoljára még el kell végeznie egy munkát, ahogy az lenni szokott, mert vissza kell fizetni a tartozását az orosz maffiának. A forgatás október közepén kezdődik Bulgáriában. (via Variety)