Reggeli hírek: A Holló sztárja a magyar Ponyvaregényben

2008.03.18. 11:19

  • Nyáron Budapesten forgat Bai Ling, a Holló, a Taxi 3. és a Vadiúj vadnyugat sztárja, aki Juszt Balázs csábította hazánkba a Cashflow című filmjébe, amiben Hujber Ferenec és Miller Zoltán szerepelnek. A Blikk szerint "a mozit, amelyet filmes körökben már most a magyar Ponyvaregényként emlegetnek, 360 millió forintból készítik majd, ráadásul a film alkotói nem pályáztak meg állami finanszírozást. A történet egyébként az említett kegytárgy körül forog majd, ezt akarják megszerezni a különböző szereplők." (via Blikk)



  • A Wachowski-testvérek a Mátrixból ismert Collin Chou-val titkos filmprojekten dolgoznak, amit a Speed Racer bemutatói után kezdenek el. A hírek szerint ezzel szeretnének visszatérni a Mátrix-szal kitaposott, verekedős sci-fik világába. (via MTV movieblog)
  • Gyerekkorom kedvenc kommandós sorozata, a GI Joe végre vászonra kerül, ahogy arról már többször írtunk. Most végre minden szereplőt megmutatnak az IGN pár perces kisfilmjében, amit innen lehet letölteni.
  • Christian Bale-től megkérdezték, lesz-e Batman 3, mire a következő választ adta: Um, look, let’s wait and see… Majd kicsit sejteti, hogy Christopher Nolannek nincs kedve a harmadik részhez, és nélküle tényleg nagyon furcsa lenne. Tehát akkor várjuk a Dark Knightot és meglátjuk, mi lesz. (via slashfilm)
  • A múlt héten jelentették be, hogy elkészítik a keleti oldal híres hiphop góré, Notorius B.I.G. életéről szóló filmet, és már itt is van az első fotó a főszereplővel Jamal Woodwarddal (via Slashfilm):