Gyorshírek:Leszúrták a Bond-film egyik technikusát

2008.05.05. 09:37
  • A két autóbaleset után újabb tragédia érte az új James Bond-film stábját, a film egyik technikusát szúrták le egy húsvágó késsel Ausztriában. Az 58 éves férfi eszméletlenül feküdt egy vértócsában, mikor vasárnap reggel rátaláltak. Kritikus állapotban szállították kórházba. A brit technikus a forgatáshoz közel, Dornbirn város egyik bárjában találkozott a nővel, aki elhívta a házába, majd leszúrta. A film szóvivője nem árult el további részleteket. A Quantum of Solace stábja két hete még Olaszországban dolgozott a Garda-tónál, most Ausztriában forgatnak, de az angliai Pinewood stúdión kívül még Panamában, Peruban, Chilében, Bolíviában és Mexikóban is vesznek fel jeleneteket. (via Daily Mail)
  • Felkerült végre a netre a második Indiana Jones és a kristálykoponya királysága trailer, amiben az öreg régész már végre spoilerezik a sztoriról is: Cate Blanchett és a szovjet titkosszolgálat parancsára el kell vinnie egy űrlénykoponyát Amazóniába, a zombi indiánok elveszett aranyvárosába, különben megölik a fiát. A filmet a mázlisták már Cannes-ban megnézhetik május 18-án, a magyar mozikban a világpremierrel együtt, 22-én mutatják be. (via cinemablend)

  • Két év múlva nekiállnak az egyik legjobb Will Ferrell-vígjáték, A híres Ron Burgundy legendája második részének, legalábbis a rendező szerint. „Ez már biztos, csak az a kérdés, hogy a színészeket össze tudjuk-e szedni hozzá. De mivel barátok vagyunk, ezért szerintem mindenki benne lesz” – mondta Adam McKay . (via Collider)