Gyorshírek: Woody Allen tudja, mi kell a jó filmhez

2008.05.14. 07:53
  • Nicolas Cage lesz Harvey Keitel helyett a korrupt, drogos hadnagy a Mocskos zsaru remake-jében. Abel Ferrara kultfilmjét Werner Herzog újítja fel, (tőle legutóbb a Hajnali mentőakciót láthattuk a Titanicon), a felvételek nyár végén kezdődnek. (via Variety)
  • Michael Moore újabb botrányszagú dokumentumfilmet akar forgatni, amiben bemutatja, mivé züllött az Egyesült Államok az utóbbi 8 évben. A Bush-kormányzat Irak-politikáját is bíráló, "Fahrenheit 9/11 1/2" munkacímet viselő produkciót jövő tavasszal vagy nyáron mutatják be a mozik. (via Variety)

  • W. Peter Iliff helyett Jan de Bont (a Féktelenül 1-2 rendezője és az Elemi ösztön operatőre) rendezi a Holtpont 2-t, Patrick Swayze és Keanu Reeves szörfös-nyomozós filmjének folytatását. A forgatás idén nyáron kezdődik Indonéziában, de a két sztárszínész nélkül (Patrick Swayze-t elnyelte egy óriáshullám az első rész végén, Keanu Reeves gázsijára nem futja a 30 milliós költségvetésből). Jan de Bont cserébe „minden idők leglátványosabb kaszkadőr jeleneteivel” akarja kárpótolni a nézőket. (via IESB.net)