Gyorshírek: Kocsmai bunyó miatt csukták le a Bush-film stábját

2008.07.14. 10:25
  • A készülő Bush-film két főszereplőjét, Josh Brolint és Jeffrey Wright-ot, valamint Eric Felland világosítót is letartóztatták szombaton egy louisianai kocsmai verekedésben. A színészeket, a technikust és még négy másik embert hajnali kettőkor vitte be a shreveporti rendőrség a Stray Cat nevű bárból a helyi börtönbe. A verekedés pontos okát egyelőre nem tudni, csak annyit, hogy Josh Brolint 334 dollár (48 ezer forint) kifizetése után elengedték. Oliver Stone május óta forgatja Shreveportban W. munkacímet viselő életrajzi filmjét, amiben Brolin Bush elnököt, Jeffrey Wright Colin Powell külügyminisztert alakítja majd. A filmet októberben mutatják be az amerikai mozik. (via AP & E!online)
  • Homoszexualitása miatt halálosan megfenyegették a Gandalfot és az X-Men filmek Magnetóját alakító Ian McKellent. A brit színész a BBC Andrew Marr Show-jában beszélt erről, ahol védelmébe vette a homoszexualitását nyíltan vállaló Gene Robinson amerikai anglikán püspököt, akit szintén sok támadás ért a mássága miatt, és nem hívtak meg az anglikán egyház tízévente megrendezett Lambeth konferenciájára. "Sajnos a brit társadalom még mindig intoleráns a melegekkel" - mondta a műsorban McKellen. (via BBC)
  • Megjelent néhány promóciós kép a Max Payne-hez, amiken Mark Wahlberg lobogó bőrkabátban, mátrixosan belassítva úszik a levegőben. Az eső-effekttel turbózott képregény-hatás nem véletlen: az eredeti számítógépes játék (ami 2002-ben bekerült az Index szerkesztőség top10-es listájába) tele volt ugyanilyen stílusú átvezető jelenetekkel. Bónuszként itt a Max Payne trailere is, rengeteg hóeséssel, és egy angyalfélével, aki bulett time-ban rángatja ki az embereket az ablakon. Amerikai bemutató októberben. (via slashfilm)