Meryl Streep dalolva alázta meg Adam Sandlert

2008.07.22. 00:20

A héten legnagyobb örömünkre Meryl Streep és Pierce Brosnan ABBA-dalokkal verte el az izraeli kommandós fodrászt, Adam Sandlert, akinek az anyja sem tudja a bukás okát. The winner takes it all, énekelte Meryl Streep, és mi sem mondhatunk mást, mivel háromszor többen mentek el ezeken az esős napokon a Mamma miára (57717), mint a Ne szórakozz Zohannelre (19714).

Az olyan múlt heti filmek, mint a Banki meló vagy a St.Trinian's - Nem apácazárda már az első hetükben se sok embert érdekelt, akkor is inkább a Hancockot és a Kungfu Pandát választották a nézők, míg a premiert követő második hétben majdnem lecsúsztak a listáról.

A magyar bevételek tekintetében érdemes megjegyezni, hogy a Szex és New York és az Indiana Jones is jócskán túllépte a 250 millió forintot. Ezek nagyjából 1,7 millió dollárnak felelnek meg, ami megmutatja, mekkora és milyen fontos piac vagyunk: Dr. Jones világszerte már 742 millió dollárnál, míg Bradshaw kisasszonyék 371 milliónál állnak. Álmomban sokkal fontosabb piac vagyunk, legalább annyira, hogy a Sötét lovagot időben megnézhetjük, sőt még Imaxban is. Meryl Streep hangosan énekelni kezd: Money, money, money.