Gyorshírek: Daniel Craig a karját törte

2008.09.18. 10:54
  • Rose McGowan producerei elhatárolódtak a színésznőtől, miután az új IRA-s filmje bemutatója előtt az nyilatkozta: "Én is beálltam volna az Ír Köztársasági Hadseregbe az északír válság idején, ha Belfastban élek. Megértem, hogy az emberek miért folyamodtak erőszakhoz Észak-Írországban." A Fifty Dead Men Walking producerei erre a Hollywood Reporterben egy közleménnyel üzentek: "Sajnáljuk, ha bárkinek fájdalmat okozott McGowan kijelentése. Ez tisztán magánvélemény volt, ami minket is mélyen elszomorított." A film, amiben Ben Kingsley is szerepel, Martin McGartland történetét dolgozza fel, aki a brit titkosszolgálat megbízásából szivárgott be az IRA-ba a 80-as években. (via The Hollywood Reporter)

  • Daniel Cariget törött karral kapták le Londonban, bár arról egyelőre nincs hír, hogy az új sérülését hol szerezte. Az új James Bond-film forgatását az IMDb Pro szerint már június végén befejezték. A színész a Quantum of Solace egyik akciójelenetében az ujját vágta meg még júniusban. (via The Sun)
  • Jövő hónapban kezdik Dél-Koreában a Beverly Hills-i nindzsa 2 forgatását, amiben David Hasselhoff is szerepet kapott. A rendezést és a forgatókönyvet Mitch Klebanoffra bízták, aki a 97-es első rész írója és társproducere volt. Ez lesz az első Dél-Koreában forgatott hollywoodi film. (via Variety)
  • A Szex és New York szerzője Carrie Bradshaw gimiskoráról írna regényt. "Mindig is érdekelt Carrie tinikora - nyilatkozta Candace Bushnell. - Ott sem állt be a sorba, akkor is új utakat tört. Gimiben kezdte el megfigyelni és véleményezni a környezetét." A könyvet 2010-ben jelentetnék meg. (via US Weekly)