Gyorshírek: Angelina Jolie dögös boncmester lesz

2009.04.22. 11:31 Módosítva: 2009.04.22. 12:37

Halálosan jó kombinációnak ígérkezik Angelina Jolie, a Fox 2000 stúdió, és Patricia Cornwell ponyvaíró megállapodása: a színésznő alakítja majd Dr. Kay Scarpettát, a 16 részes regénysorozatot végignyomozó igazságügyi orvosszakértőt. Mark Gordon és Geyer Kosinski producerek szerint ha Robert Ludlum a kémtörténetek mestere, akkor Patricia Cornwell a bonctermi krimik királynője, és mire elkészül a 17. Scarpetta-regényével (2010), már legalább akkora mozisztárt szeretnének csinálni a doktornőből, mint Jason Bourne. Az első film a Hetedik és A bárányok hallgatnak keveréke lesz, de többet nem árultak el a készítők. (via Variety)

Újabb Dűne-film készül

"Reboot lesz, nem a régiek remake-je. Dolgozunk a forgatókönyvön, a kékszemű fűszerfüggők természetesen benne lesznek" - mondta Kevin Misher producer, aki 2010-re ígérte az új Dűne-filmet. A rendező a Hancockot is jegyző Peter Berg lesz. (via io9.com)

Rozsomák vagyok, nem Farkas

"A farkasok elég népszerűek idén" - vonta le az egyik újságírónő a nagy következtetést a Hugh Jackman-interjú végén, olyasmire utalva, hogy az X-Men Farkasa, meg a Twilight 2 farkasemberei is vagányak. Erre Hugh Jackman szépen elmagyarázta, hogy a farkas (wolf) nem egyenlő a rozsomákkal (wolverine), mert az első falkában vadászik, utóbbi viszont egy kis, szőrös méregzsák, aki nekiugrik akár a medvének is, pont mint a karpengés Rozsomák a képregényben. Kár, hogy Jackman nem lesz itt április 30-án, az X-Men kezdetek hazai premierjén, elmagyarázhatná a bakit a szerencsétlen magyar fordítónak is. (via latimesblogs)