A spanyolok is betiltották a Fűrész 6-ot

2009.10.26. 14:10 Módosítva: 2009.10.26. 14:19
  • A Fűrész 6. az extrém erőszakos jelenetei miatt a Spanyol Kulturális Minisztérium Filmintézetétől is X-es besorolást kapott, így hozzánk hasonlóan ott is letiltották az októberi premiert, és egész Spanyolországban csak 8 pornómozi mutathatja be a filmet. A hatodik részt a korábbi Fűrészek vágója, Kevin Greutert forgatta le 11 millió dollárból, és már 14,8 milliót keresett vele az október 23-i amerikai premier óta. (via Starpulse)
saw6 poster
  • Daniel Craig 2010 végén kezdi forgatni a 23. James Bond filmet. Erről eddig senki sem beszélt az MGM stúdiónál, a színész is véletlenül szólta el magát, amikor egy rajongója rákérdezett az új Bondra a Steady Rain című Brodway-darab után (ebben Craig mellett Hugh Jackman is feltűnik). Az egyelőre cím nélküli Bond-film sztoriját Neal Purvis, Robert Wade, valamint a Királynőért és Frost/Nixonért is Oscarra-jelölt Peter Morgan írják. Bemutató 2011-ben. (via hitfix.com)
  • George Miller lelkesen készül az élőszereplős Mad Max 4-re: a lenti videóinterjúban mutatta be az új film géppuskákkal felszerelt roncsautóját. A rendező korábban rajzfilmet akart, mert Mel Gibsont nem tudta rábeszélni a folytatásra. Újabban viszont már Charlize Theront és a Terminator 4 posztapokaliptikus hősét, Sam Worthingtont emlegeti főszereplőként. A Mad Max 4. 2011-ben kerülhet a mozikba. (via slashfilm)