A Náci zombik írója Jancsi és Juliskát forgat

2009.11.12. 13:00
  • Dante Harper írhatja a Jancsi és Juliska folytatását, a produkció címe Hansel and Gretel: Witch Hunters lesz. A filmet a Náci zombik írója és rendezője Tommy Wirkola készíti. A történet 15 évvel azután játszódik, hogy a testvérpár megmenekült a boszorkány mézeskalács házikójából, és jelenleg boszorkányok levadászásával foglalkozik. (via movieweb)
  • A DreamWorks stúdió feldolgozást készítene a Frászkarika horrorvígjátékból, és Marti Noxont, a Buffy, a Grey's Anatomy és a Reklámőrültek íróját és producerét kérték fel a forgatókönyvre. Az eredeti alkotásban egy horrorfilmeket kedvelő srác úgy gondolja, szomszédja vámpír, ezért egy öreg horrorfilmsztárt kér fel arra, hogy segítsen neki. (via movieweb)
  • A Hősök sztárja, Zachary Quinto leszerződött a Whirligig romantikus dráma-vígjátékba, amely kanadai független film lesz. Quinto figurája hasztalanul udvarol egy öreg nőnek, csak örökbe fogadott fiával tud barátságot kötni. Chaz Thorne rendezi az alkotást, a forgatókönyvet pedig Michael Amo, a The Listener c. misztikus sorozat kiötlője írta. A jövő év elején indul a forgatás. (via riskybusiness)
  • Hollywood legjobban fizetett forgatókönyvírója, David Koepp (Jurassic Park, Pókember, Világok harca) ismét rendezésre adta a fejét: a Premium Rusht dirigálja. Egy huszonéves New York-i biciklis futárról szól, akit egy korrupt zsaru akadályozna egy levél kézbesítésében. A tervek szerint William Friedkin-stílusú akciós üldözős jeleneteket láthatunk majd. (via slashfilm)