Stallone csavarral nyugtatja a kétkedőket

2010.01.14. 12:18 Módosítva: 2010.01.14. 12:18
  • Christopher Nolan a Batman után egy kisebb lélegzetvitelű produkciót akart készíteni: belevágott az Inceptionba, ám végül ennek a költségei is 200 millió dollárra nőttek. „James Bond-filmeken nőttem fel, nagyon szerettem a világutazós kémfilmeket. Ehhez hasonlót szerettünk volna, de itt nemcsak térben, hanem időben is utaznak a főszereplők. A negyedik dimenzió miatt ugrott meg a költség" - mondta Nolan a Los Angeles Timesnak. (via latime)
  • Peter Sarsgaard lesz a címszereplő ellenfele a Zöld Lámpás c. filmben, a színész Hector Hammondot formálhatja meg, aki 1960-ban jelent meg képregényben, és egy meteornak köszönhetően természetfeletti erőre tesz szert. A Zöld Lámpást Ryan Reynold alakítja, Blake Lively a női vonalat erősíti. Martin Campbell márciusban láthat hozzá a forgatáshoz, 2011. június 17-én mutatják be a filmet. (via variety)
peter sarsgaard
  • Sylvester Stallone a kétkedő híresztelések miatt röntgenképet rakatott ki a nyakában található fémlemezrő a StalloneZone-ra. „A kételkedőknek és az ellenségeimnek - üzente a 62 éves színész-rendező. - Egy kép többet ér ezer szónál. Járod az utad, és megfizeted az árát, de legalább megvan a film." Az Expendablesnek nemcsak írója és rendezője volt, hanem főszereplője is: pont úgy futott, lőtt, ugrott, mintha 1988-at írnánk. A Steve Austin pankrátorhírességgel felvett keményebb akciójelenet sikerült annyira valóságosra, hogy műtéttel fémlemezt ültettek be Stallone csigolyáiba.