3D-s lesz Harry Potter és a Titánok harca

2010.01.27. 11:16 Módosítva: 2010.01.28. 10:40
  • A Warner stúdió fejesei megirigyelték az Avatar sikerét, és kiadták a parancsot: 3D-s verzióba kell átkonvertálni az idei év két legnagyobb kasszasiker-várományosát, a Titánok harcát és a Harry Potter és a Halál ereklyéi első felvonását. A görög mondák szörnyeit mészároló Sam Worthingtont április 1-től, a látássérült bűvészinast novembertől láthatjuk 3D-ben a hazai mozikban. (via movieweb)
  • A Terminátor 4 és az Avatar felkapott sztárja, Sam Worthington esélyes a Dracula: Year Zero főszerepére is. A film a karóba húzó havasalföldi vajda, Vlad Tepes vámpírrá válását dolgozza fel, a Universal stúdió 100 milliót szánna rá. A forgatókönyvet Matt Sazama és Burk Sharpless írták, a rendező a Hollót és a Dark Cityt is jegyző Alex Proyas lenne. (via shocktillyoudrop)
  • Térhatású lesz a harmadik Szörnyecskék mozifilm is. Mióta egyre több hír szivárog ki a Columbiánál készülő Szellemirtók 3-ról, a Warner sem akar kimaradni a régi klasszikusok feltámasztásából. Nem akarják átkonvertálni az első részt 3d-be, inkább egyből térhatású remake-et készítenek, új szereplőkkel. Sajnos a 84-es Szörnyecskék rendezőjét, Joe Dantét még nem kereste meg hivatalosan a stúdió a harmadik résszel. (via shocktillyoudrop)
zz28e31c04