Neten a Star Wars Uncut

2010.04.14. 12:03 Módosítva: 2010.04.14. 13:02
  • Hiába szerette volna Louis Leterrier a Bosszú Angyalait rendezni, a Marvel másra bízta. A Firefly, a Dollhouse és a Buffy sorozatok atyja, Joss Whedon készítheti el a produkciót, hamarosan aláírja a szerződést. A produkcióban Vasember, Amerika Kapitány, Thor és Nick Fury egyesíti erejét, hogy legyőzzenek egy hatalmas fenyegetést. 2012. május 4-én mutatják be az alkotást, a pletykák szerint a csapatnak Hulkkal kell szembeszállnia, akin Thor gonosz féltestvére, Loki agymosást hajtott végre. (via deadline)
  • Hugh Jackman és Alica Silverstone leszerződött a Butter vígjátékba, amiben Jennifer Garner, Ty Burrell, Rob Corddry és Ashley Greene is látható lesz. A történetben egy család örökbe fogad egy árvát, aki a vajszobrászatban tehetséges, ezért indul a helyi bajnokságon. A produkciót Jim Field Smith, a Túl jó nő a csajom rendezője készíti, a forgatás még ebben a hónapban kezdetét veszi. (via variety)
  • Rachel Weisz lesz a főszereplője a Jackie mozifilmnek, amely a Kennedy gyilkosság utáni napokat mutatja be. Weisz vőlegénye, Darren Aronofsky lesz a producere és rendezője az alkotásnak, a forgatókönyvet Noah Oppenheim vetette papírra. Korábban úgy hírlett, hogy tévéfilm lesz belőle és Steven Spielberg a producer, de mára egyik állítás sem áll. (via hollywoodinsider)
  • A Star Wars Uncut négyperces rövidfilm Casey Pugh ötlete. Pugh az 1977-ben bemutatott sci-fit 15 másodperces jelenetekre bontotta, majd meghívott néhány rajongót és arra kérte őket, hogy válasszák ki ezek közül bármelyiket és forgassák újra.