no

A Pandora óceánjain játszódna az Avatar 2

2010.04.21. 11:04 Módosítva: 2010.04.21. 11:27
  • A 2014-re beharangozott Avatar 2-ben James Cameron a Pandora óceánjait akarja bemutatni. "A teljes Alfa Centauri rendszert kidolgoztuk, ezt mutatjuk be a folytatásokban. A második rész az elsőhöz képest teljesen más környezetben játszódik, itt nem az esőerdőkre, hanem a Pandora tengereire fókuszálunk, ami egy változatos, őrült és hihetetlenül látványos világ lesz" - nyilatkozta a rendező az L. A. Timesnak a 2,7 milliárdot kaszáló űrfantasy dvd- és bluray-megjelenése alkalmából. Cameron arról is beszélt, hogy nyáron újra a mozikba küldi az Avatart egy 6 perccel hosszabb változatban, mivel szerinte ez az igazi 3D-élmény, nem az Alice meg a Titánok harca. (via movieweb)
pandoramoon
  • Még mindig Avatar: a na'vik királynőjét, Moatot játsszó CCH Pounder exkluzív interjúban árulta el, hogy a karaktere visszatér a folytatásban. "Az első részben felépítettünk egy világot, egy új környezetet és egy önálló nyelvet. A második részben már a sztorin lesz a hangsúly, az fő szál arról szól majd, hogy a na'vik és az emberek hogyan ismerkednek meg egymással" - nyilatkozta az 57 éves guyanai színésznő, aki azt is elspoilerezte: az Avatar 2 egyik fő kérdése az lesz, hogyan tudják irányítani a férfiak helyett a nők a na'vik törzsét. (via movieweb)
moat avatar
  • Spock, azaz Leonard Nimoy abba akarja hagyni a filmezést. "60 éve ezt csinálom, és 12 év szünet után is csak J. J. Abrams miatt tértem vissza a vászonra, mert nagyon jó Star Trek-sztorit ígért" - nyilatkozta a Toronto Sunnak, majd viccesen hozzátette, hogy így legalább Zachary Quinto lehet az igazi Spock. "Félelmetesen jó színész, örülök, hogy ő viszi tovább a karakteremet." A 2012-re elkészülő Star Trek 2-ben Nimoyon kívül az összes főszereplő visszatér. (via movieweb)