Megan Fox extraszoros fűzőben dekoltál

2010.04.28. 12:40
  • A Warner teljesen elégedett a Titánok harca eddig elért közel 390 millió dolláros bevételével, és szeretne egy második részt. A rendező Louis Leterrier eleve három részre elegendő forgatókönyvet írt, majd Greg Berlantit állították a szkriptre. A második rész 2012-ben érkezik a tervek szerint, Leterrier helyett más rendezi a produkciót, de producerként továbbra is a fedélzeten tartózkodik. Sam Worthington újra eljátssza Perszeuszt. (via deadline)
  • Az Empires of the Deep fantasy Kína legnagyobb 3d-s filmje lesz, a 100 millió dollárból készülő produkcióhoz sikerült megnyerni az egyik Bond-lányt, Olga Kurilenkót, aki a Quantum csendjében játszott Daniel Craig mellett. Az ősi Görögország tenger alatti világát mutatják be, egy fiatal srác lesz a főszereplő, aki vérengzős tengeri lényekkel kerül összetűzésbe, miközben apját keresi, és belecsöppen a sellők, szörnyek és démonok háborújába. Kuriilenko a sellők királynőjét fogja játszani. (via comingsoon)
  • Josh Brolin alakítja a címszereplőt a Jonah Hex-filmben, ami a hasonló elnevezésű képregénysorozaton alapszik. Hex könnyen felismerhető az arca egyik felét elcsúfító sebhely miatt. A főhősnek a filmben meg kell akadályoznia, hogy halottakat támasszon fel és élőholt serege segítségével átvegye a hatalmat a John Malkovich formáltaTimbull. Megan Fox Hex szerelmét alakítja, aki jól bánik a fegyverrel, és mellesleg extraszoros fűzővel emeli ki a dekoltázsát. A westernakciót Jimmy Hayward, a Horton rendezője készítette, a stúdió nem volt megelégedve a végeredménnyel, utóforgatásra küldte a filmet, Hayward mellé Francis Lawrence-t (Legenda vagyok) rendelték konzulensként. Érdekesség, hogy Thomas Jane nagyon szerette volna megkapni a főszerepet, készített is magáról egy képet, amit elküldött a stúdiónak.