Spielberg: Jön a Jurassic Park 4.

2011.07.23. 12:42

A Comic Con ezerrel pörög, képtelenség mindenről beszámolni. A minket érdeklő dolgokról persze azért megpróbálunk, a borzalmas Szellemlovas folytatásáról pedig inkább nem is számolunk be.

Spielberg bejelentett, az Immortalsnak gyönyörű plakátja lett, a Bosszúállókhoz kijött néhány kép, Russell Brand meg nem normális, de ezt mondjuk sejtettük. Röviden.

A Comic Con nagy ásza idén Steven Spielberg, aki még soha nem volt a híres San Diego-i geekfesztivál vendége. A Tintin miatt érkező rendező nagy bejelentést tett, attól függ, mi a kicsi persze, de elárulta, hogy még mindig vonzódik a dinoszauruszokhoz.

A következő két-három évben elkészül a negyedik rész, már van sztori és forgatókönyvíró, így nem hiába pleytkáltak róla sokat az elmúlt hetekben. Az első rész izgalmai után a második és harmadik rész igazán gyenge utánlövések voltak csak, de Spielberg vonzódása azt jelenti, hogy most nem a szarnak adnak egy újabb pofont, hanem valami izgalmasat igyekeznek összerakni. Gazdaságilag mindenképp megéri, ha belegondolunk, hogy 1,9 milliárd dollárt kerestek vele, valamint hogy a filmek megváltoztattak egy-két dolgot az animációban és a vizuális effektek területén.

Az Immortalnak ilyen lesz a plakátja, ami kifejezetten szépen sikerült:

immortals

Az idei Comic Cont kicsit elszórakozta a Marvel, amennyiben nem hozott semmi izgalmasat a rajongók által annyira várt Bosszúállók című filmről, amiben olyan szuperhősök dolgoznak együtt a világ jobbá tételén, mint Amerika kapitány, Vasember, Sólyomszem. Megmutatták, hogy fognak kinézni, amitől hasra nem estünk, de itt vannak a képek:

Bemutatták az 1985-ös, Tom Holland klasszikus mozijának, a Friday Night-nak a remake-jéhez készült exkluzív videót is, amiben Russell Brandnek izzad a töke a bőrnadrágban, és persze 3D-ben készült. Augusztus 19-én érkezik az amerikai mozikba.