no

Eric Roberts magyar thrillert forgat

2011.08.05. 10:26 Módosítva: 2011.08.05. 13:06

Anol nyelvű thrillert forgat Eric Roberts főszereplésével, magyar forgatókönyvírókkal a valaha Eurofilm-vezető Váradi Gábor új produkciós cége, a Blue Danube Films.

Eric Roberts
Eric Roberts

Az 500 ezer és 1 millió euró közé saccolt Lord of the Block egyik szerepét Eric Roberts alakítja. Sötét, mítikus thrillerként írták le az alkotók a filmet, amiben egy kiégett kamasz felfedez a lakásában egy emberszerű lényt. A forgatást 2012-ben kezdik Luca Bercovici rendező vezetésével.

Az Oscar-jelölt Roberts megdöbbentően sokat dolgozik az utóbbi években, az IMDb-n 210 kredite van. Az utóbbi időben játszott a Feláldozhatókban és A sötét lovagban. Kedvenc szerepem tőle a Riválisok volt 1989-ből.

A forgatókönyvet a Tesót, az Utolért és a Konyecet jegyző Lovas Balázs Krigler Gáborral írja, egyben coproducerként is dolgoznak benne. Váradi Gábor 16 filmben dolgozott producerként, legfontosabb munkái között említenünk kell a Taxidermiát, A fény ösvényeit, a Holdhercegnőt. Új cégével kisebb költségvetésű, angol nyelvű zsánerfilmeket készítenek.