Virgil
-3 °C
3 °C

Bérénice Marlohe lett az új Bond-lány

2011.10.07. 10:38
5 hozzászólás

Már biztos: a pár nappal ezelőtt meglebegtetett francia sorozatsztár, Bérénice Marlohe-t láthatjuk a 007-essel ágyba bújni a 2012-re bejelentett 23. James Bond-filmben. Érdekesség, hogy Bérénice Marlohe jelenleg épp egy másik francia Bond-lánnyal, Sophie Marceau-val forgatja aUn bonheur n'arrivejamais seul című vígjátékot.

newbondgirl
Fotó: imdb

Az új James Bond-film címe valószínűleg a Skyfall lesz, mivel a Sony Pictures lecsapott a jamesbond-skyfall.com, a skyfallfilm.net és a skyfallmovie.net url-ekre (a cég 2005-ben vásárolta meg a Bond-filmeket gyártó Metro-Goldwyn-Meyer stúdiót).

A szereplők közül eddig csak a főszereplő Daniel Craig, az Aranyszem óta M-et alakító Judi Dench, a reménybeli főgonosz, Javier Bardem és a másik bűnözőcézár, Ralph Fiennes neve volt biztos a filmben, most viszont leszerződtették a Harry Potter-szériában Draco Malfoy anyját alakító Helen McCroryt, bár még nem tudni, milyen szerepet szánnak neki.

A 23. Bond-film rendezője az Amerikai szépségért Oscar-díjjal jutalmazott Sam Mendes lesz, a forgatókönyvbe pedig A világ nem elég óta Bond-sztorikat író Robert Wade-Neal Purvis páros mellett Patrick Marber és a Gladiátort jegyző John Logan is besegít. Premier: 2012. november 8. (via Den of Geek)

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!