Bérénice Marlohe lett az új Bond-lány

2011.10.07. 10:38

Már biztos: a pár nappal ezelőtt meglebegtetett francia sorozatsztár, Bérénice Marlohe-t láthatjuk a 007-essel ágyba bújni a 2012-re bejelentett 23. James Bond-filmben. Érdekesség, hogy Bérénice Marlohe jelenleg épp egy másik francia Bond-lánnyal, Sophie Marceau-val forgatja aUn bonheur n'arrivejamais seul című vígjátékot.

newbondgirl
Fotó: imdb

Az új James Bond-film címe valószínűleg a Skyfall lesz, mivel a Sony Pictures lecsapott a jamesbond-skyfall.com, a skyfallfilm.net és a skyfallmovie.net url-ekre (a cég 2005-ben vásárolta meg a Bond-filmeket gyártó Metro-Goldwyn-Meyer stúdiót).

A szereplők közül eddig csak a főszereplő Daniel Craig, az Aranyszem óta M-et alakító Judi Dench, a reménybeli főgonosz, Javier Bardem és a másik bűnözőcézár, Ralph Fiennes neve volt biztos a filmben, most viszont leszerződtették a Harry Potter-szériában Draco Malfoy anyját alakító Helen McCroryt, bár még nem tudni, milyen szerepet szánnak neki.

A 23. Bond-film rendezője az Amerikai szépségért Oscar-díjjal jutalmazott Sam Mendes lesz, a forgatókönyvbe pedig A világ nem elég óta Bond-sztorikat író Robert Wade-Neal Purvis páros mellett Patrick Marber és a Gladiátort jegyző John Logan is besegít. Premier: 2012. november 8. (via Den of Geek)