Milla Jovovich beszólt a Három testőr 3D gyártójának

2011.10.24. 15:46

Az amerikai mozik hétvégén mutatták be a Három testőr kismilliomodik feldolgozását, ezúttal 3D-ben, mert miért is ne, a kardozás úgy is jól mutat, a földön csúszkáló Milla Jovovich (a Mylady szerepében)  meg méginkább. Az amerikaiakat azonban hidegen hagyta a film, az első hétvégén még tízmillió dollárt sem sikerült összeszednie, ami a 75 milliós gyártási költséget elnézve siralmas.

milla

Milla Jovovich azonnal meg is találta a felelőst a Summit Entertainment képében, és a Twitteren azzal vádolta őket, hogy egy fillért nem költöttek a film reklámozására, pedig ha vicces családi kalandfilmként adják el, akkor siker is lehetett volna belőle. Egy másik üzenetben még azt is hozzátette, hogy a Summit szégyellheti magát, mert a Twilight-franchise sikerei óta csak ülnek a babérjaikon és nem csinálnak semmit.

A gyártó cég persze reagált a kifakadásra, és egy udvarias hangú közleményben azt válaszolták, hogy Jovovich művésznő éppen napi 15 órában a Resident Evil soron következő részét forgatja Kanadában, így nemigen lehet fogalma arról, hogyan promótálták a filmet az USA-ban. Ez így első hallásra még meg is állná a helyét, csak éppen a Három testőr 3D-t rendező Paul W.S. Anderson nem más, mint Jovovich férje, így vélehtően pontosan tudja, milyen reklámkampánnyal támogatták meg a filmet Hollywoodban.