Nem Daniel Craig az apja

2011.11.30. 13:50 Módosítva: 2011.11.30. 14:25

Január 19-én jön a magyar mozikba David Fincher új filmje, A tetovált lány Daniel Craig és Rooney Mara főszereplésével. Ahogy lenni szokott, ilyenkor előállnak egy csomó történettel a sajtósok, hogy legyenek megjelenések. Kivételesen egy hihetetlen, de szórakoztató történetet szedtek elő.

"Tudja, ki az apám?" - kérdezte a Los Angeles-i forgatáson Daniel Craigtől, A tetovált lány című film főszereplőjétől egy statiszta, akiről utólag kiderült, hogy annak a svéd színésznek, Michael Nyqvistnek a lánya, aki a svéd filmváltozatban játszotta a főhőst.

Mint a svéd színész elmondta, nagyon várja már az amerikai változatot, mivel nagyra becsüli annak rendezőjét, David Finchert és a főszereplő Daniel Craiget is. Ráadásul - véletlenül - 21 éves lánya, Ellen is statisztált a filmben.

Az egyik jelentet ugyanis egy Los Angeles-i kávézóban vették fel, ahol az ott tanuló Ellen Nyqvist felszolgálóként dolgozik. Így hullott ölébe a statisztaszerep, amelyben odalép Craig asztalához, és kávét tölt neki.
A büszke apa szerint a lány a kávé felszolgálása közben fordult oda a híres James Bond-színészhez, és megkérdezte tőle: "Tudja, ki az apám?".

Michael Nyqvist, aki Svédországban nagy sztárnak számít, mostanában maga is egy neves hollywoodi sztárral, Tom Cruise-zal játszott együtt. A Mission: Impossible - Fantom protokoll című filmben alakította Cruise ellenfelét. A Fantom protokoll december 15-én, a Fincher rendezte A tetovált lány pedig január 19-én kerül a magyar mozikba.