Craig is olyan hülyén fut, mint a Halálosztó

2012.02.06. 13:41

Újabb fotók szivárgtak ki a 23. James Bond-film, a 007 – Skyfall forgatásáról: a baltaarcú brit színész, Daniel Craig pont olyan morcos fejjel fut, mint a Terminátor 2. - Az ítélet napja T1000-es Halálosztója, Robert Patrick.

craigfut
Fotó: MGM

Összehasonlításképp íme a T2 egyik legjobb jelenete (azok kedvéért, akik hangalámondásos másolt kazettán látták, német szinkronnal).

A 007 - Skyfallt az Oscar-díjas Sam Mendes rendezi, a franchise-ba pedig most is az EON Productions, valamint a Metro-Goldwyn-Mayer és a Sony pumpálja a milliókat, milliárdok reményében. Bond ellenfele Javier Bardem lett, M szokás szerint Judi Dench, az ágyba cipelt Bond-lányok szerepét ezúttal Bérénice Marlohe és Naomie Harris kapták, de feltűnik a filmben Ralph Fienness is.

A forgatókönyvet A világ nem elég óta Bond-sztorikat ontó Neal Purvis-Robert Wade párosra bízták, akikhez most a Gladiátort és az Aviátort jegyző John Logan és a Közelebb írója, Patrick Marber is csatlakozott. A premier az Egyesült Királyságban és Írországban október végén, Észak-Amerikában november elején lesz. Itthon október 25-től mutatja be a filmet a Fórum Hungary. (via Joblo)