Sokáig tart a Die Hard-forgatás az M3-ason

2012.07.13. 19:14 Módosítva: 2012.07.17. 16:49

Változott a Die Hard - Drágább, mint az életed vasárnapi forgatási menetrendje: az M3-as autópálya Kassai tér és Sárrét park közötti kivezető szakaszán 18 óra helyett várhatóan 22 órakor ér majd véget a lezárás, közölte a Budapesti Közlekedési Központ. A forgatás hajnali 4-kor kezdődik.

Ezalatt a forgalom csak a főpálya melletti szervizúton, egy sávban haladhat. A BKK azt javasolja, hogy az autópálya kivezető szakaszára a XV. kerületben a Széchenyi utcai, a Szerencs utcai vagy a Szentmihályi úti csomópontban hajtsanak fel. A Budapesti Közlekedési Központ a közleményében elnézést kért a korlátozásokkal járó kellemetlenségekért és köszöni az autósok türelmét és megértését.

A Die Hard 5 Moszkvában játszódó jelenetei április közepe óta készülnek Magyarországon a World War Z-t is Budapestre hozó Mid Atlantic Filmsnek köszönhetően, 11 milliárd forintból. A történet szerint a korábbi részek tökös amerikai zsaruja, John McClane (Bruce Willis) Oroszországba kénytelen utazni, mivel az időközben felnőtt fia, Jack (Jai Courtney) az ottani maffiózók fogságába esett, egy terroristákkal barátkozó tábornok pedig meg akarja ölni a Moszkvába látogató amerikai elnököt. Az apa-fiú kapcsolatot is boncolgató cop buddy-film 2013. februárjában kerül a mozikba.

Vetkőző, autózó vagy halott statiszta a Die Hard 5-ben? Bruce Willis útlezárása miatt késett el a munkából? Pont az ön háza előtt forgat akciójelenetet a stáb? Írjon részletes élménybeszámolót erre a címre!