no

Visszatér a Másnaposok prostija

2012.08.10. 10:39

Todd Philips bankot robbantott a 2009-es Másnaposokkal, ami a 35 milliós gyártási költségre közel félmilliárdos bevételt termelt a világon, így a folytatás csak idő kérdése volt. A 2011-es második rész forgatókönyvét tulajdonképpen egy indigóval írták át az elsőről és csak a helyszínt változtatták meg (Las Vegas helyett Thaiföldre), de így is hozott 581 millió dollárt a 80 milliós büdzsével szemben.

A második részből az új ötletek mellett pár, az első filmben megismert szereplő is hiányzott, például Heather Graham, aki Ed Helms karakterének egyéjszakás kalandját alakította. A harmadik rész történetéről egyelőre nem sokat tudni, de az már biztosnak tűnik, hogy a főszereplő négyes (Justin Bartha, Bradley Cooper, Ed Helms és Zach Galifianakis) mellett Mike Epps, Mike Tyson, Ken Jeong és Heather Graham is visszatér az újabb iszonyú berúgás történetére.

A színésznő mostanában elég elfoglalt volt, legutóbb a Judy Moody and the Not Bummer Summer című felejthető családi vígjátékban szerepelt, jövő hónapban pedig az About Cherry című független filmben láthatjuk majd James Franco oldalán. Legérdekesebb új projektjének a Zac Efronnal és Dennis Quaiddel forgatott At Any Price ígérkezik, amiben egy nagyüzemi módszerekkel igazgatott farm mocskos ügyeiről van szó.

A Másnaposok 3 2013. május 24-én kerül mozikba.