Megint állatbarát a Mammut

2008.09.27. 12:00
A májusi kutyás hétvége után a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ szeptember 26-28. között ismét kutyabarát hétvégét szervez.

Idén májusban a Mammut Magyarországon elsőként nyitotta meg kapuit a kutyák előtt. A tavaszihoz hasonlóan a következő hétvégén is az üzletek döntő többsége szívesen látja a kutyákat.

Kutyás nap a Mammutban 2008.05.25

A Mammut jelentős érdeklődésre számít ezúttal is, hiszen május utolsó hétvégéjén több száz (naponta körülbelül 80-100) kutyás vásárló kereste fel a bevásárlóközpontot. A számos pozitív vásárlói visszajelzés is azt bizonyítja, hogy a kísérleti jelleggel megrendezett program a bevásárlóközpont egyedi kezdeményezése lett, hiszen a Mammut volt az első, ami nyitott a kutyák felé.

Magyarországon jelenleg nagyon kevés az olyan üzlet, étterem, vagy szálloda, ahová kutyával is be lehet menni – e tekintetben Nyugat-Európa előttünk jár. Magyarországon általában a bolt előtt, vagy a parkoló autóban kell hagyni az ebeket. Amennyiben azonban a szeptemberi kutyás hétvége is sikerrel zárul, a Mammut a későbbiekben több ilyen hétvégét is tervez majd.